88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon
  • 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon
  • 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon
  • 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon
  • 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon
  • 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon
  • 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon

88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon

Rapikan ruangan ruangan sampeyan nggunakake Kothak Dek Rotan produsen YMOUTDOOR iki kanthi rega pabrik. 88 Gallon Rattan Storage Deck Box becik kanggo yard lan patio kabeh ukuran amarga iku tahan cuaca lan banyu. Kothak dek 88 galon bakal nyimpen dolanan kolam renang, andhuk, alat, peralatan kebon lan liya-liyane. Tutup plastik sing kokoh dadi kursi nalika ditutup, nyedhiyakake lenggahan ruangan sing serbaguna lan gampang kanggo tamu. Fungsional lan apik gayane, teka ing tenunan mocha sing nyedhiyakake sentuhan dekoratif ing ruangan ruangan sampeyan. Iku entheng supaya bisa dipindhah saka siji wilayah menyang wilayah liyane kanthi gampang. Iku gampang kanggo ngumpul.

Model:YM Outdoor 88 Galon Tong Plastik Sit-On Rotan Style Storage Deck Box, Tahan Cuaca & Banyu YMDB006

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


YM Customized Outdoor 88 Galon Plastik Bin Sit-OnPanyimpenan Gaya RotanDeck kothak  , Weather &Tahan banyu


Katrangan


  Tresiki ruangan ruangan sampeyan nggunakake pabrikan YMOUTDOOR iki kanthi kualitas dhuwurRotan Deck kothakkaro rega pabrik. 88 galonRotan Storage Deck kothakbecik kanggo yard lan Patios kabeh ukuran amarga iku tahan cuaca lan banyu. Kelas 88-galon kothak dekbakal nyimpen dolanan blumbang, andhuk, alat, peralatan kebon lan liya-liyane. Tutup plastik sing kokoh dadi kursi nalika ditutup, nyedhiyakake lenggahan ruangan sing serbaguna lan gampang kanggo tamu. Fungsional lan apik gayane, teka ing tenunan mocha sing nyedhiyakake sentuhan dekoratif ing ruangan ruangan sampeyan. Iku entheng supaya bisa dipindhah saka siji wilayah menyang wilayah liyane kanthi gampang. Iku gampang kanggo ngumpul.



Spesifikasi


Bahan :plastik

kain:Polipropilena

Fitur: Awet / Waterproof

Kapasitas Panyimpenan¼333L/88galon
Packing: standar ekspor

Ukuran Sakabèhé: 115.6 X 56.2 X 58CM

Interioré

Ketebalan tembok: 0.06"/0.15cm

Ukuran Paket: 117 x 57 x 12.5 cm
Bobot reged: 9.5kg
Bobot net: 8.5kg

Pola:  Customized
OEM:  Welcome
Wektu Sampel:  7 days after deatails comnfirmed.
Wektu Pangiriman:  30 days after prepayment received based on the customized sample is confirmed



Babagan YMOUTDOO


Ningbo Yingmin Imp.

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




88 Gallon Rattan Storage Deck Box


88 Gallon Rattan Storage Deck Box



88 Gallon Rattan Storage Deck Box

Tipe Panyimpenan
Soft Tutup Engselya wis
Kapasitas panyimpenan333L / 88 galon
Materi UtamaPolipropilena
warnacoklat
Bisa dikunciya wis
Ngalahakeya wis
Wheels Klebuya wis
Gaya TopDatar
Ndhuwur Engselya wis
Tahan Cuacaya wis
Tahan banyuya wis
Tahan UVya wis
Tahan Karatya wis
Supplier Intended lan Approved GunakakePanggunaan omah

88 Gallon Rattan Storage Deck Box


Fitur
Kuwat dikiataken hinged tutup
Lantai sing awet


88 Gallon Rattan Storage Deck Box


awet:

Kabinet panyimpenan digawe kanggo panggunaan ing saindhenging taun lan nglindhungi isi saka banyu, bledug, lan hama

saka plastik UV stabil, werna ora luntur Dikunci



88 Gallon Rattan Storage Deck Box


Outdoor utawa Indoor nggunakake:

Kabinet iku weatherproof lan becik kanggo yard lan Patios kabeh ukuran Uga panyimpenan gedhe

teras, garasi, ruang paling ngisor, lan dek




88 Gallon Rattan Storage Deck Box


serba guna:

Tutup plastik dadi kursi nalika ditutup, nyedhiyakake serbaguna

utawa liyanemeja kanggo nyelehake cemilan lan ombenan.

Kalebu 2 wheels kanggo gampang obah


88 Gallon Rattan Storage Deck Box

88 Gallon Rattan Storage Deck Box

88 Gallon Rattan Storage Deck Box

88 Gallon Rattan Storage Deck Box


Hot Tags: 88 Kothak Panyimpenan Rotan Galon, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.