Kothak Deck 100 Galon ruangan
  • Air ProKothak Deck 100 Galon ruangan
  • Air ProKothak Deck 100 Galon ruangan
  • Air ProKothak Deck 100 Galon ruangan
  • Air ProKothak Deck 100 Galon ruangan
  • Air ProKothak Deck 100 Galon ruangan

Kothak Deck 100 Galon ruangan

Kothak Dek Desain Anyar YMOUTDOOR Produsen China kanthi Rega Pabrik, Kothak Dek 100 Galon Outdoor iki nyedhiyakake papan panyimpenan sing akeh. Bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan kanggo nyimpen bantal perabot patio, alat kebon, pasokan ruangan, lan aksesoris kolam renang; tutup sing bisa dikunci kanthi aman nglindhungi barang sampeyan. Dibangun karo resin poli anti banyu sing nyegah luntur lan karat; kita kekuatan kuwat Duwe peralatan majeng lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Model:YM Kothak Panyimpenan Luar Ruangan 100 Galon Kothak Dek Tahan Air Kanggo Perabotan Luar Ruangan YMDB001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM Customized OutdoorKothak panyimpenan100 galon anti banyu

Kotak DekKanggoFurniturPanyimpenan ruangan


Katrangan

Desain anyarKotak DekYMOUTDOOR China Produsen karo Pabrik Rega, Iki Outdoor 100 GalonKotak Deknyedhiyakake lomanpapan panyimpenan. Bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba kanggo nyimpenprabot patiobantal, alat ngolah kebon, perlengkapan ruangan, lan aksesoris blumbang; tutup sing bisa dikunci kanthi aman nglindhungi barang sampeyan. Dibangun karo resin poli anti banyu sing nyegah luntur lan karat; kita kekuatan kuwat Duwe peralatan majeng lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Spesifikasi

Bahan :HDPE

kain:plastik

Fitur: Awet / Waterproof
Bobot bantalan: 100 Kg
Packing: standar ekspor

Ukuran Sakabèhé: 122X62X65cm

Ukuran njero 115x58x58cm

NW/G.W.: 17/19.5KGS
Paket: 131X71X18 cm 1 PC/BOX

40'HQ: 440 pcs

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



 Outdoor 100 Gallon Kotak Dek

 Outdoor 100 Gallon Kotak Dek



 Outdoor 100 Gallon Kotak Dek

Jinis panyimpenan:Kotak Dek
Kapasitas panyimpenan:380L / 100 galon
Materi Utama:HDPE
Bisa dikunci:Ora
Ngalahake:ya wis
Wheels Klebu:ya wis
Gaya Top:Datar
Supplier Intended lan Approved Gunakake:Panggunaan omah

 Outdoor 100 Gallon Kotak Dek

 Outdoor 100 Gallon Kotak Dek

 Outdoor 100 Gallon Kotak Dek

alt=

alt=


Panas Tags: Kothak Dek 100 Galon Outdoor, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.