153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon
  • 153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon
  • 153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon
  • 153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon
  • 153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon
  • 153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon

153 Kothak Deck Plastik Rotan Coklat Galon

Pabrikan YMOUTDOOR 153 Kothak Dek Plastik Rotan Coklat Coklat cocog kanggo yard lan patio kabeh ukuran kanthi Rega Pabrik. Digawe nganggo plastik sing kuat lan kapasitas sing luwih gedhe, Kotak Dek Plastik bakal nyimpen kabeh dolanan kolam renang, andhuk, alat, peralatan kebon, lan liya-liyane. Kanthi tutup sing kuwat lan bisa dikunci, kothak dek panyimpenan plastik bisa nyedhiyakake papan kanggo lenggahan nganti telung wong diwasa. Tutup digawe nganggo piston pneumatik sing gampang dibukak. Kothak panyimpenan ruangan rawuh ing Mocha Brown, iku prasaja kanggo ngumpul, lan wis loro wheel kang bakal gampang dipindhah. Ndhuwur iku anti banyu, lan wis vented kanggo panyimpenan garing. Kothak dek 153-galon iki nyedhiyakake papan panyimpenan sing akeh lan cukup kuat kanggo dadi kursi bangku.

Model:YM Panyimpenan Luar Ruangan Dikunci 153 Galon Coklat Rotan Kotak Dek Plastik Halaman Belakang YMDB004

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


YMPanyimpenan ruangan Lockable 153 Gallon Plastik Rotan Coklat Kab Kotak Deklatar mburi


Katrangan


   YMOUTDOOR produsen fashion 153 GalonRotan coklatDeck Box Plastikbecik kanggo yard lan Patios kabeh ukuran karo Pabrik Price. Digawe nganggo plastik sing kuat lan kapasitas ekstra gedhe,Deck Box Plastikbakal nyimpen kabeh dolanan blumbang, andhuk, alat, peralatan kebon, lan liya-liyane. Kanthi tutup sing kuat lan bisa dikunci, plastik sing apik bangetkothak deck panyimpenanbisa nyedhiyani papan lelenggahan kanggo nganti telung wong diwasa. Tutup digawe nganggo piston pneumatik sing gampang dibukak. Fashion ngluwihiutawakothak piranti dek rawuh ing Mocha Brown, punika prasaja ngumpul, lan wis loro wheel kang bakal gampang dipindhah. Ndhuwur iku anti banyu, lan wis vented kanggo panyimpenan garing. Iki disesuaikan 153-galonkothak panyimpenan pationawakake papan panyimpenan loman lan cukup kuat kanggo ngawula minangka bench lelenggahan.


Spesifikasi

Bahan :plastik

kain:Polipropilena

Fitur: Awet / Waterproof

Kapasitas Panyimpenan580L/153 galon
Packing: standar ekspor

Ukuran Sakabèhé: 157X75X63.7CM

Packing ukuran: 159x76x14.5 cm
Bobot reged: 16kgs
Bobot net: 15.1kg

Kursi nganti 3 wong diwasa (nganti 83 kg saben)
Beban Eksternal Maksimum 250Kg (distribusi merata)
Beban Internal Maksimal 50Kg (distribusi merata)

Pola:  Customized
OEM:  Welcome
Wektu Sampel:  7 days after deatails comnfirmed.
Wektu Pangiriman:  30 days after prepayment received based on the customized sample is confirmed

Babagan YMOUTDOO


Ningbo Yingmin Imp.

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





Tipe Panyimpenan
Soft Tutup Engselya wis
Kapasitas panyimpenan580L / 153 galon
Materi UtamaPolipropilena
warnacoklat
Bisa dikunciya wis
Ngalahakeya wis
Wheels Klebuya wis
Gaya TopDatar
Ndhuwur Engselya wis
Tahan Cuacaya wis
Tahan banyuya wis
Tahan UVya wis
Tahan Karatya wis
Supplier Intended lan Approved GunakakePanggunaan omah

YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard


Solusi panyimpenan sing sampurna:

Kanthi kapasitas galon ekstra gedhe, bakal nyimpen kabeh dolanan kolam renang, andhuk, alat, peralatan kebon.


YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard


awet:

Kabinet panyimpenan digawe kanggo panggunaan ing saindhenging taun lan nglindhungi isi saka banyu, bledug, lan omo

metu saka plastik UV stabil, werna ora luntur Dikunci

kanggo nganti 3 diwasa.


YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard


Panggunaan njaba utawa njero ruangan:

Kabinet tahan cuaca lan cocog kanggo pekarangan lan teras kabeh ukuran. Uga solusi panyimpenan sing apik kanggo sampeyan

latar mburi, patio, garasi, ruang paling ngisor, lan dek


YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard


serba guna:

Tutup plastik dadi kursi nalika ditutup, nyedhiyakake serbaguna

utawa meja liyane kanggo nyelehake cemilan lan ombenan.



YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard

YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard

YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard

YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard

YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard

YM Outdoor Storage Lockable 153 Gallon Brown Rattan Plastic Deck Box Backyard


Hot Tags: 153 Kothak Dek Plastik Rotan Coklat Galon, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.