49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku
  • 49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku
  • 49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku
  • 49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku
  • 49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku
  • 49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku
  • 49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku

49 Gal Resin njaba Storage Box Bangku

Apa sampeyan ora kudu mbuwang papan kebon sing larang lan nambah dekorasi kanthi panyimpenan sing aman? Bangku panyimpenan resin 49galon iki saka produsen YMOUTDOOR minangka solusi panyimpenan ruangan sing wiyar lan bangku taman sing praktis lan apik lan duwe rega grosir pabrik. 49 Gal Resin Kothak Panyimpenan Ruangan Bangku nyedhiyakake papan lelenggahan sing cukup kanggo rong wong diwasa lan minangka kothak dek sing sampurna, papan istirahat taman romantis utawa organizer njero ruangan sing ngirit ruang.

Model:49Gal Resin Outdoor Storage Box Bench YMSB001

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


YM Customized ruangan 2-SeaterBangku Panyimpenan TamanResin 184L/49Galnjobo Bangku Kothak Panyimpenan, GedhePatio Storage Loveseat, Panyimpenan ruanganKursiFurnitur kanggo Taman lan Patio, Tahan nganti 500lbs


Katrangan

Dsampeyan ora perlu borose papan Taman terkenal lan nambah riasan karo panyimpenan aman?

Fashion iki 49 galonbangku panyimpenan resin saka produsen YMOUTDOOR iku loro wiyarpanyimpenan njabasolusi lan praktis, ayubangku tamanlan duwe rega grosir pabrik.

49 Galon resinkothak panyimpenan ruanganbench menehi papan lelenggahan cukup kanggo loro diwasa lan sampurna kothak dek, Taman romantis papan istirahat utawa fungsional, organizer njero ruangan ngirit ruang. 


Spesifikasi

Teknik: injeksi
Wangun: kothak
Kapasitas: 184L / 49Gal
Spesifikasi: 124.5x66x90cm
Gaya Desain: Modern
Beban: ï¼10kg
Gunakake: Tools
Bahan: Polypropylene Resin, PP
Fitur: Sustainable, Stocked
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Desain fungsional: Multifungsi
Toleransi dimensi:
Toleransi bobot:
Tipe: Bangku panyimpenan taman
Ukuran: 124.5x66x90cm
Bobot: 17KG
MOQ: 200 pcs
Aplikasi: Ing njaba ruangan, kolam renang, teras, taman

NW/G.W.: 16/18.7KGS
Paket: 73.5/66.5/56 cm (1 PC/ctn)

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola:  Customized
OEM:  Welcome
Wektu Sampel:  7 days after deatails comnfirmed.
Wektu Pangiriman:  30 days after prepayment received based on the customized sample is confirmed


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

Sakabèhé ukuran: 124.5x66x90cm.

Kayu taupe alami katon lan aran, loro gagang prasaja lan loman, mburi kursi persegi dowo,

supaya sampeyan duwe pengalaman lungguh ing alam.


49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

Materi kabeh tahan cuaca, menehi tingkat perlindungan sing luwih gedhe nalika srengenge wis dhuwur

ing langit utawa nalika udan wiwit kabeh.

Iki uga tegese ora bakal luntur, mesthekake yen sregep warna tetep luwih suwe.

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

Multiguna ngirit ruangbangku panyimpenan ruangankaro 184 kapasitas liter ngijini sampeyan kanggo gampang

nyimpen pribadi gardening, peralatan lan aksesoris Furnitur nalika nyediakake jog nyaman kanggo loro

wong!



49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench 

Tampilan serat kayu berkelaspatio panyimpenan loveseatdigawe saka bahan resin kualitas dhuwur.

Mulane iku kuwat banget lan bobot maksimal 500 kilogram.

Bahan resin uga tahan kanggo erosi cuaca.

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

Panyimpenan minangka masalah ing umume omah, utamane kanggo kulawarga sing akeh, utawa sawise sampeyan pindhah

ing lan wiwit njaluk nyaman karo papan.

Semono uga ing pirang-pirang kebon, utamane sing luwih cilik.

Nanging ana cara sing cerdas kanggo ngoptimalake ruang sampeyan, lan kapasitas 184L ikinjaba ruangan

bangku panyimpenaniku mesthi salah siji saka wong-wong mau.

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

Ora mung iki apik gayane lan nyamankursi bangku panyimpenankanggo sayah kaki lan

njupuk aistirahat singkat,uga dadi papan panyimpenan sing apik kanggo bantal, alat kebon

lan peralatan,lan aksesoris mebel.


49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench


Loro wong diwasa bisa nuduhake bangku panyimpenan ruangan comfortably and enjoy the decorative 

desain kayu, nalika sembarangbarang sing disimpen aman lan garing.


49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

49 Gal Resin Outdoor Storage Box Bench

Ana telung warna njaba kanggo ndhukung kustomisasi.



Hot Tags: 49 Gal Resin Kothak Panyimpenan Kothak Bangku, China, Produsen, Supplier, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.