Lounge Chaise ruangan

Kursi Lounge ruangan



At YMOUTDOOR®, kita pengin mesthekake yen sampeyan nemokake produsen furnitur ruangan china sing paling apik lan rega murah nalika sampeyan tukuloungers njaba nyambung. Kita nampa produk sing digawe khusus. Desainer sing berpengalaman bisa mbantu sampeyan milih area lounge sing paling cocog karo gaya urip sampeyan.

WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk ruangan.



Mbok menawa ora ana liyanePiece saka Furnitur ruangan sing serves minangka conto luwih saka istirahat saka lounger srengenge. Panganan ruangan sing sampurna nalika cuaca anget lan menehi inspirasi supaya bisa ngoptimalake ruangan ruangan, Customizedkursi srengenge tamanminangka perabot ruangan sing kudu diduweni dening sapa wae. Ing akhir minggu sing cerah, sampeyan bisa maca, nyerep vitamin D, lan sosialisasi karo wong sing ditresnani.




Once sampeyan wis sante rendhem sayah ingbak panas inflatablelan goyang metu karo buku apik ing fashionkursi gantung endhog, soaking munggah srengenge ing selarastaman sun lounger muni kaya cara sing apik kanggo nikmati cuaca musim panas sing paling apik. Saka curvy lan kontemporer loungers taman fiku kanggo resort bintang lima, kanggo desain kelangan lan warni kanggo hotel butik apik gayane, loungers srengenge iki sakaYMOUTDOOR®bakal nggawa sampeyan menyang pantai utawa papan liburan ing pinggir kolam renang tanpa ninggalake omah. Kita uga duwe alounger portabel kanggo njupuk menyang taman utawa pantai.



A Patio latar mburi sing cerah uga kepenak karo kualitas sing apik lounger njaba. Apa sampeyan pengin nyempurnakake bronzer sampeyan, seneng novel sing apik, utawa ngombe minuman sing seger, sampeyan butuhlounger nyaman. ymoutdoor wis pilihan akeh Patio lanFurnitur lounger blumbang, saka single tradisionalkursi outdoor kursi kursikanggohanging outdoor chaise Loungesing ayunan bebas. Pilih saka macem-macem bahan pigura uga, kalebu anyaman / rotan, plastik, kayu lan logam.



Seneng njobo karo Furnitur ruangan tengen.


Sawetara jinis kursi:

Pdeleng prasaja uncushionedkursi teras teras?Utawa, looking for outdoorkursi teraskaro bantal?

Yen sing terakhir, aja ragu-ragu kanggo ndeleng macem-macem warna bantal sing ditawakake. Apa sampeyan pengin katon ramping, modern utawa warni, sregepkursi njaba ruangan, nggabungke bantal nyaman karo Kustomisasikursi kursi njabaFurnitur bakal nggawe ruangan ruangan dadi omongan ing kutha! Aja lali uga kualitas dhuwurnggantung loungers reclinerkanthi ngrancang lan milih individu Lounge Patio njaba ruangan,set kursi teras, lan kualitas dhuwurlounge kursi gantung.




Akeh Fungsi:
Spuncak fungsi, ana akeh pilihan ing kategori chaise Lounge ruangan. Nalika paling kursi teras teras bisa dilebokake, ana uga pilihan kanggo kursi kursi sing bisa ditumpuk, kalebu meja, utawa dirakit kanthi lengkap. Sawetara lounges chaise ruangan teka karo gembong yen sampeyan pengin mindhah Furnitur ruangan, nalika liyane luwih gedhe lan luwih utawa kurang dirancang kanggo tetep ing panggonan. Pungkasan, yen sampeyan kudu nyimpen nalika musim panas, sampeyan bisa milih tuku lounge kursi dek sing bisa ditumpuk.


Single utawa kabèh set. Single utawa kabèh set.

akuf dek utawa Patio kapenuhan akeh mismatched kualitas dhuwurruangan chaise ruangan, mesthi ora bakal nggawa kaendahanYMOUTDOOR®nawakake pilihan akeh sakakursi teras teras sing bisa sumber ing set cocog, mangkono mesthekake yen Patio njogo tema visual ndadekake. Aja kuwatir, yen sampeyan mung pengin tuku Customized kapisahruangan chaise ruanganto isi spasi, kita uga duwe! Pilih favoritkursi kursidesain, fitur, jinis lelenggahan lan sawetara rega. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi profesional layanan pelanggan.



BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayataayunan gantung,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®R kanggo kutipan sakaKursi Lounge ruangan?

YMOUTDOOR®R siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144


View as  
 
  • Kasur penyamakan dobel saka YMOUTDOOR® kalebu 2 bantal lan kanopi gedhe sing bakal dadi titik fokus nyata ing ngendi wae. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan kursi santai ing China kasedhiya ing rega grosir pabrik. Patio Lounge Bed karo Canopy sampurna kanggo ngendhokke utawa muter karo kulawarga ing taman, latar mburi, Patio utawa ing pantai. Sunbed digawe saka kain oxford tahan cuaca kanggo panggunaan ruangan ing saindhenging taun. Bingkai baja sing dilapisi bubuk menehi stabilitas sing luar biasa lan daya tahan sing luar biasa. Bantal lan kanopi sing digawe saka poliester anti banyu mesthi bakal menehi pengalaman ngapusi sing paling apik. Kanopi gedhe saka amben penyamakan kanggo wong loro nyedhiyakake iyub-iyub. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan.

  • YMOUTDOOR® nawakake kursi santai sing berkualitas sing dibangun kanggo pantai lan gampang digawa menyang endi wae kanthi desain lempitan sing cepet lan portabel. 7 Posisi Foldable Aluminium Chaise Lounger fitur kain tahan cuaca ing pigura powdered-baja lan entheng, desain ngirit papan kanggo gampang panyimpenan. Nyetel antarane enem posisi mburi lan rong posisi kaki kanggo pengalaman lounging unik. Gunakake ing endi wae: patio, dek, kolam renang, lan liya-liyane! Kajaba iku, ora ana perakitan sing dibutuhake, supaya sampeyan bisa santai lan santai sajrone sawetara menit! Kain bolong sing ambegan cepet garing, sanajan sampeyan lagi metu saka blumbang, lan mbantu supaya tetep adhem sanajan ing srengenge panas. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Nggawe getaran santai nggunakake pabrikan YMOUTDOOR ing desain Kursi Papasan Putar Berkelas lan sarang menyang bantal sing diisi Dacron sing gedhe banget. Seneng gaya YMOUTDOOR saka anyaman resin awet sing dibungkus pigura logam kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Rampung karo fungsi putar 360-Degree kanggo muter lan ngowahi isi atimu. Tune ing wektu nalika ngrungokake album favorit lan nyedhot ngombe kelangan lan sumilir iku mung ambisi kanggo dina. Tambah nyenengake kanggo ruang tamu, ruang keluarga, utawa asrama kanthi kursi papasan fashion sing gampang lan santai.

  • Gawe oasis ing latar mburi karo produsen YMOUTDOOR Aluminium Outdoor Daybed. Daybed iki awet digawe saka aluminium sing ditutupi ing anodized putih rampung kanggo sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support. Loro loungers luwes sing paling ndhuwur karo bantal umpluk kanggo comfort. Pilih saka salah siji saka limang posisi reclining lan nyetel mbandingake kain kanggo jumlah sampurna saka srengenge. Patio Luar Ruangan Sunbed Daybed karo Cushions bakal nyetel dhuwur kanggo nampung ombenan, buku, utawa botol lotion suntan. Iki mewah dobel sudhut chaise embodies klasik, retro dipikir, outfitted kanggo urip kontemporer.

  • Nggawa rasa gaya lan kepenak menyang latar mburi ruangan utawa ruang interior saka pabrikan YMOUTDOOR. Kursi Telur Wicker Outdoor sing apik banget iki dibangun nganggo anyaman sing dibungkus kanthi apik kanthi pigura baja sing kuat karo Rega Pabrik. Lengkungan jero lan bantalan empuk tahan banyu sing kandel njamin permukaan sing alus lan wiyar kanggo sampeyan, lan gampang dijaga. Dirancang kanthi aksen anyaman sing atraktif ing nada netral sing cocog karo meh kabeh gaya dekorasi ruangan, lan finish tahan karat sing dilapisi bubuk sing ndadekake panggonan sing sampurna kanggo nikmati cuaca sing gampang dicopot kanggo ngresiki yen perlu. Menehi tambahan luar biasa kanggo lounging.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM didegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kursi Lounge Patio Adjustable profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

Adol paling anyar Lounge Chaise ruangan digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Lounge Chaise ruangan lan kita duwe merek dhewe. Lounge Chaise ruangan kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.