Kursi Goyang


Kursi Goyang

Ing pabrikan YMOUTDOOR nampa Customized, kita nyoba kanggo mesthekake yen sampeyan tansah duwe akeh pilihan kanggo omah sampeyan. We nggawe manawa nalika sampeyan lagi looking for ngendi tuku Kursi Goyang online, Ndadekake sampeyan njaluk siji sing persis nengen kanggo sampeyan, Ana tau wis apik apik kanggo "YMOUTDOOR sandiKursi Goyang".

Kursi goyang kualitas dhuwur menehi kemampuan kanggo ngayun-ayun kanthi nggunakake push lan narik sikilmu. Kursi goyang YMOUTDOOR katon apik banget ing sembarang ruangan ing omah lan nggawe santai. Gerakan goyang menehi pangguna kemampuan kanggo maju mundur, nalika ngaso ing kursi. Kursi goyang populer banget ing kamar lan nursery bocah-bocah, ing ngendi sampeyan bisa goyang-goyang karo anak. A kualitas dhuwurkursi goyang kayubisa dadi pusat ruang tamu utawa nursery .Tradisionalkursi goyangdigawe saka kayu lan kadhangkala diprodhuksi karo kursi sing dilapisi kanggo kenyamanan.


YMOUTDOOR bisa nindakake apa wae sing dibutuhake ing kene kanggo perabot ruangan. Sampeyan malah bisa milih kain pelapis sing beda kanggo kursi sampeyan, ndhukung ODM lan OEM. Lan aja kuwatir babagan nemokake warna kanggo kursi sampeyan, sampeyan bisa nemokake macem-macem warna. Contone, kursi goyang putih bisa mlaku kanthi apik ing lingkungan apa wae. Apa sampeyan duwe kamar sing peteng utawa putih sing padhang bisa dadi pilihan sing apik amarga warnane monokromatik. Ing tangan liyane, yen kursi goyang putih ora gaya sampeyan, ora masalah? Sampeyan bisa nemokake werna apa wae ing pelangi saka abang nganti biru. Pabrikan YMOUTDOOR bisa gawe marem sampeyan karo Rega Pabrik.


Kursi Goyang Tradisional Kab

Wong asring mikir kursi goyang sing dibayangake apikkursi goyang kayu. Tradisionalkursi goyangasring digawe saka walnut, maple lan kayu kuat liyane. Sampeyan bisa nyelehake akursi goyang kayuing ruang tamu, pojok maca utawa kamar bayi. Pabrik YMOUTDOOR iki kursi goyang prasaja lan klasik bisa nambah suar unik kanggo ngarep, kang ndadekake akursi goyang kayupilihan apik kanggo ngarep sembarang.

Kursi Goyang Empuk

Nalika sampeyan nampani bayi anyar menyang omah sampeyan, kursi goyang minangka ide sing apik kanggo nursery anyar. Akursi goyangkanggo nursery apik kanggo goyang sethitik turu lan ngendhokke sawise dina hard. Sampeyan bisa nemokake kursi goyang nursery sing digawe saka kain, dadi nyaman kanggo sampeyan lan bocah cilik yen sampeyan turu.

Kursi Goyang Glider Kab

A kursi goyang glideriku alternatif nyaman kanggo tradisionalkursi goyang. Kursi goyang iki biasane digawe nganggo kain sing nyaman, saengga luwih kaya kursi sofa goyang.Gliding kursi goyangayun-ayunan maju lan mundur supaya sampeyan bisa santai sawise dina sing angel. Kursi-kursi iki asring dilengkapi ottomans supaya sampeyan bisa nyelehake sikilmu putih gliding bolak-balik kanthi nyaman.

Kursi Goyang Modern

Kursi goyang modernsampurna kanggo saben omah. Akursi goyang modernbeda karo akursi goyang tradisionalamarga digawe kanthi desain sing prasaja lan resik. Kursi goyang modern mangkat sakakursi goyang tradisionalamarga desain sing kurang hiasan.Kursi goyang moderndirancang supaya gampang digawa, entheng, lan bisa dilipat, dadi pilihan sing cocog kanggo lelungan kemah. 


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranKursi Goyang?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144








View as  
 
  • Kursi Goyang Portabel Lipat Portabel sing populer digunakake ing kemah ruangan ï¼Desain kursi ergonomis menehi pengalaman kursi sing optimal. Jaring kursi sing ambegan ndadekake sampeyan kepenak nalika musim panas. Heavy Duty lan Awet, kapasitas mbukak nganti 330 pounds.Breathable jog net ndadekke comfort .Saiki YMOUTDOOR produsen paling Camping Kursi Goyang for sale ing rega murah, layanan banget lan technical support.we sing kuwat kekuatan Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • YMOUTDOOR fashion Patio goyang desain kursi gravitasi nol kanggo wektu luang njero ruangan ruangan nggunakake, ngendhokke lan seneng angin ing latar mburi. Kursi goyang ruangan lempitan sing disesuaikan kanthi bebas, bisa gampang dilebokake ing bagasi lan bebas digawa ing njaba. Yen sampeyan pengin nyimpen, mung lempitan lan lebokake ing papan sing garing. Digunakake kanggo patio ruangan, taman, pekarangan, loteng lan sisih kolam renang. YMOUTDOOR China Produsen Outdoor Zero Gravity Folding Lounge Rocker karo Bantal nyediakake lounging gaya lan nyaman karo Rega Pabrik. Kursi goyang gravitasi nol kualitas dhuwur iki digawe saka bahan bolong tahan UV breathable.Desain Seating Kursi Segitiga njamin stabilitas. Konstruksi sing kuat kanthi kapasitas bobot nganti 250 lbs njamin daya tahan jangka panjang.

 1 
Adol paling anyar Kursi Goyang digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Goyang lan kita duwe merek dhewe. Kursi Goyang kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.