Spreader Bar Hammocks

Spreader Bar Hammocks


If sampeyan lagi looking forHammockskanggo tuku, pabrikan YMOUTDOOR duwe sawetara opsi manawa bisa gawe marem panuku sing paling milih. Kita duwe macem-macem gaya Hammocks sing berkualitas tinggi, lan YMOUTDOOR minangka papan sing paling apik kanggo tuku yen sampeyan lagi nggoleki ngendi tuku Hammocks online.

 


Hammocks karo spreader bar katon nggumunke sanajan ora ana sing lungguh ing hammock sing apik lan menehi pengalaman sing beda dibandhingake karo hammock klasik. Sampurna kanggo sunbathers sing pengin nyekel sinar sabisa nalika santai ing modehammock!


Saiki, ana macem-macem jinis hammock sing apik ing pasar,

 Futawa hammocking wusana lan waé, wis spreader bar hammock luwih apik kanggo wong sing seneng wektu cendhak sayah, kayata cahya srengenge lengkap ing pantai, poolside lan Taman; non-spreader bar hammock luwih kanggo wong-wong sing nggunakake kanggo lounging, napping, turu, lan nguber comfort long-tahan kanggo rekreasi ngarep utawa camping ruangan.



Apa hammocks bar spreader?
 As its name suggests spreader bar hammock comes with wooden or metal bars at both ends, which serve to spread the hammock to its full width, make the surface flat and open, to allow the user to lay straight. Typically, there are drilled holes along the length of the bar, suspension ropes go through the holes to attach the hammock and fixed anchors.

Pros saka hammock karo spreader bar:

 High quality spreader bars pitch the hammock surface tight and open, good for people who have a little claustrophobia when being wrapped around, and desire to get clear surrounding views.

 Possession bed-looking appearance, suitable for side sleepers, can effectively reduce calf ridge pain and shoulder squeeze, which happens in gathered end hammocks in a diagonal sleeping position.

 It due to its tight surface can dry faster than other style hammocks when hitting water .



Cons saka hammock karo spreader bar:

 Typically,Spreader bars raise the gravity center of the hammock higher, which is prone to flip over when the occupant rolls to the side, and need more balance control when lying in.

 Spreader bars usually weigh 2-6kg  Make the whole hammock bulky, more difficult to pack up, and less portable.

 Not good for using as a bed replacement, primarily taking a recreational role in daytime relaxing.



Apa jenis hammock duwe spreader?


 Tali ayunan

Tali hammocks sing knotted dening tali katon kaya net fishing, duwe bolongan amba ing lumahing. Tali kasebut digawe saka katun utawa poliester, sing pisanan alus lan fleksibel, sing terakhir awet lan luwih tahan cuaca. Didhukung dening bar spreader kayu ing ujung loro kanggo nggawe hammock kelas mbukak lan warata, hammocks tali minangka hiasan apik ing pantai utawa lokasi tropis.

 Nicaraguan hammock

Hammock Nicaragua dianggep minangka hammock sing paling berkelas amarga duweni tenunan senar ganda lan ornamen pinggiran crochet, mesthine minangka hiasan sing apik banget ing latar mburi, lan cukup populer karo wong Amerika. Digawe saka katun kualitas, karo bar spreader ndhukung hammock mbukak, jinis iki hammock mulyo kanggo 1-2 wong lounging ing wektu sing padha loro kolam renang njero ruangan utawa njaba.

 Hammock ing pinggir kolam

Hammock ing pinggir kolam, minangka makna harfiah sawijining, iku jinis spreader bar hammock diselehake ing cedhak blumbang utawa segara kanggo PVC khusus wis dianggep kain polyester bisa tahan cipratan banyu lan sun bleaching. Minangka hammock rekreasi, bar spreader nambah segara lan getaran tropis kanggo ngaso.

 Hammock quilted

Hammocks Quilted digawe saka rong bagéyan saka tightly dirajut kain polyester diiseni bantalan alus antarane, spreader bar supaya lumahing taut kanggo lying warata. Hammock jinis iki alus lan anget kanggo mangsa lan cuaca sing adhem, lan asring dilengkapi bantal sing dijahit, mula dianggep minangka kasur gantung.

 Bridge camping hammock

Hammock Bridge minangka jinis hammock khusus. Beda karo hammock rekreasi, hammock jembatan ora duwe permukaan sing rata 100%, luwih kaya setengah saka ember, sing manggoni bisa rata ing kono dibandhingake karo hammocks camping sing bentuke mlengkung, utamane ramah kanggo turu sisih. .

 Kursi gantung

Kursi hammock fashion utawa kursi swinging minangka variasi anyar saka kulawarga hammock, kanthi mung siji bar spreader sing nempelake kursi lan tali suspensi. Ayunan gaya hammock iki dirancang kanggo wong sing luwih seneng tetep jejeg ing hammock kanthi dhukungan mburi tinimbang ngapusi, asring digawe saka tali utawa kain kanggo nyenengake maca, nonton TV, utawa ngombe kopi.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggo YMOUTDOOR kanggo penawaranSpreader Bar Hammock?

YMOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • We are China pabrik spesialisasine ing Manufaktur Furnitur ruangan, YMOUTDOOR Portabel Dobel Hammock karo Pabrik Price menehi sampeyan karo solusi luang ruangan kanggo nggawe urip better.The dobel quilted Hammock punika Kajaba iku sampurna kanggo latar mburi. Kasur hammock digawe saka kain ora luntur cukup gedhe kanggo 2 wong diwasa. Bar penyebar pring lan tali sing kuwat nyedhiyakake safety.All hammocks ndhukung OEM lan ODM.

  • YMOUTDOOR dobel quilted hammock karo stand portabel karo Factory Price minangka tambahan sampurna kanggo latar mburi. Kasur hammock digawe saka kain ora luntur cukup gedhe kanggo 2 wong diwasa. Bambu sing bisa dilipat lan mlengkung bar spreader bar lan tali kuwat menehi safety cukup. Stand hammock digawe saka baja tugas abot lan bisa dipasang ing sawetara menit tanpa piranti. Lan gampang dipecah dadi potongan-potongan supaya gampang diangkut. YMOUTDOOR Folding Portable 14 FT Hammock digawe kanthi ahli supaya duwe keseimbangan desain sing apik lan kinerja sing langgeng, lan menehi pengalaman sing nyaman lan aman. Pilihan sampurna njupuk ing trip karo kulawarga.

 1 
Adol paling anyar Spreader Bar Hammocks digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Spreader Bar Hammocks lan kita duwe merek dhewe. Spreader Bar Hammocks kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.