Pagar njobo

Pagar njobo


DesainPager Panjenengan Kanthi YMOUTDOOR

Kabeh umur, pager minangka cara sing apik kanggo menehi tandha wates lan nambah privasi ing properti sampeyan. Ing YMOUTDOOR, kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo anggar permanen lan sementara â Layanan khusus kasedhiya ing bahan sing cocog karo rasa lan rega kanggo anggaran apa wae. layang, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Pagar Kayu
Panel pager kayu sing apik lan alami minangka pilihan sing apik kanggo panggunaan omah. Kanggo tampilan deso, nimbang pager pamisah-rel karo kiriman pager kayu. Utawa nemtokake wates kanthi ngatur piket pager kayu kanthi spasi ing antarane kanggo nggawe pager sing ngidini sampeyan njaga tampilan saka pekarangan. Lan, nimbang gapura kayu sing cocog karo pager lan nggawe titik mlebu sing jelas menyang properti sampeyan.



Kayu luwih murah tinimbang bahan pager liyane kayata vinyl utawa komposit. Lan, mbutuhake perawatan luwih akeh, amarga rentan kanggo karusakan saka rot, serangga lan kelembapan. Sawetara jinis kayu luwih awet kanggo pager tinimbang liyane. Kayata, kayu abang lan cedar bisa tahan bosok lan serangga kanthi apik. Bahan pager pinus lan cemara sing diolah kanthi tekanan uga tahan karusakan lan karusakan serangga. Kelas kayu minangka indikator daya tahan lan cacat kayu, sing loro-lorone mengaruhi rega. Kita duwe pemasok bahan berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake bahan sing luwih migunani ing pasar.
Mangga konsultasi karo kita kanggo milih bahan kayu kanggo bahan pager sadurunge tuku tuku.



Pagar Logam
Kanggo nambah kualitas kanggo narik kawigaten pelanggan, nimbang pager logam. Contone, pager logam dekoratif bisa nambah sentuhan seni ing properti sampeyan.


Biasane, pager logam kasedhiya ing telung jinis: wesi, baja lan aluminium. Pager wesi awet banget lan bisa tahan cuaca sing kuwat amarga biasane dilapisi bubuk. Anggar jinis iki mbutuhake pangopènan rutin kaya lukisan tutul. Pager baja lan gapura digawe saka wesi lan wesi karbon. Gerbang aluminium luwih entheng lan luwih gampang dipasang tinimbang gerbang wesi utawa baja. Panel kasebut pas bebarengan, tahan karusakan cuaca lan ora mbutuhake perawatan tambahan. Nalika digabungake karo kiriman pager logam, panel pager logam nggawe tapel wates awet lan apik gayane. Nanging rega bakal luwih dhuwur.



Anggar Chain Link
Sanajan digawe saka logam, pager chain link umume dianggep minangka kategori sing kapisah saka pager logam liyane. Padha kasedhiya ing wangun link-lan-post tradisional, uga model link-lan-panel. Gerbang pager chain link sing cocog nyedhiyakake titik mlebu lan metu. chain link kain drapes liwat pager lan slats nggawe kothak interlocking, nggawe wates cetha lan nawakake sawetara privasi ing rega luwih murah tinimbang jinis pager liyane. Angin bisa pindhah liwat chain link pager, kang minimalake karusakan potensial. Kain kasedhiya ing pirang-pirang werna lan bahan .Kita bisa ODM lan OEM, kalebu salaka tradisional, coklat utawa ijo â lan ndadekake tambahan apik kanggo lanskap.



Pagar Komposit
Digawe saka kayu daur ulang lan plastik, pagar komposit nawakake tampilan kayu tanpa perawatan sing dibutuhake. Pagar komposit gampang dirakit lan ngidini sampeyan mbangun pager sing apik lan tahan lama sing tahan rusak, rotting, warping, splintering lan karusakan serangga.



Pagar Vinyl
Kaya jinis pager liyane, pager vinyl nemtokake wates lan nggawe privasi. Vinyl uga entheng, relatif murah lan gampang dijaga. Ora bakal bosok utawa teyeng. Cukup wisuh minangka perlu. Ora perlu ngecet utawa ngecet pager vinyl, nggawe wates sing padhet karo panel pager vinyl ing antarane postingan pager vinyl.




Bahan Pagar

Ing YMOUTDOOR, duwe kabeh bahan sing perlu kanggo instalasi pager lan upkeep, kalebu lawang mlebu dalan lan openers gerbang, sprayers cat, tandu pager, tang hog-ring, hardware lan futniture ruangan liyane. Utawa Ngatur installer independen kanggo mbantu proyek pager sampeyan.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

x

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggo YMOUTDOOR kanggo penawaranPagar njobo?

YMOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Pilihan sing apik banget kanggo lelungan, pabrikan YMOUTDOOR tugas abot 8 Panel Metal Barrier Kennel Fence bisa digunakake minangka kennel, peti, hangout pet, playroom, utawa malah minangka zona wektu sing ditemtokake kanthi Rega Pabrik. Lempitan warata kanggo gampang panyimpenan utawa transportasi. Desain Playpen 8-panel ngidini macem-macem konfigurasi wangun kanggo nyukupi kabutuhan, kayata wangun persegi dowo, kothak, utawa octagon. Mung mbukak lan link pager bebarengan nggunakake peralatan klebu. Lempitan warata kanggo gampang panyimpenan utawa transportasi. Digawe dening Panel wesi dilapisi bubuk Premium, Panel karo lawang hinged lan lawang kancing gampang kanggo mlebu lan metu. Playpen kabel bisa digunakake minangka kennel, peti, hangout pet, playroom, utawa malah minangka zona wektu-out sing ditetepake. Kaya asu, bebek, terwelu, Landak, hamster, marmut, lan sapiturute kabeh padha bisa seneng-seneng ing pager iki. Kita nampa adat lan welcome pitakonan Panjenengan.

  • Pabrikan YMOUTDOOR playpen pet tugas abot digawe saka bahan premium, sing njamin umur dawa. cocok kanggo asu, bebek lan terwelu etc.. 16 Panel Metal Pet Dog Playpen Kennel gampang kanggo nyiyapake tanpa alat dibutuhake karo Pabrik Price. Bisa digunakake ing njero ruangan utawa ruangan. Sampeyan bisa nyetel ing wangun persegi dowo, kothak utawa octagon. Panel pena 16 nggawe area gedhe kanggo dolanan kewan. Apik kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan. Gampang kanggo nyetel tanpa alat sing dibutuhake. Sampeyan bisa nyetel ing persegi dowo, kothak utawa wangun octagon lan bisa dipérang dadi loro 8 Panel kanggo nyukupi kabutuhan.

 1 
Adol paling anyar Pagar njobo digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Pagar njobo lan kita duwe merek dhewe. Pagar njobo kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.