Stand Hammock Baja

bajaHammock Stand

Kapan wae, Nggolek nambah sentuhan unik ing latar mburi utawa papan patio?
Ing YMOUTDOOR, Kita ndhukung kustomisasi minangka produsen profesional produk ruangan sing tahan lama kayatastand hammockdigawe ing china supplier karo Pabrik Price. Lan golek sawetara saka sudhutstand hammockssing mesthi bakal ngidini sampeyan seneng angin sumilir saka njobo gedhe. Deleng liwatstand hammock& aksesoris sing cocog kanggo teras, dek, utawa pekarangan.

Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses, produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit kita nggawe.stand hammocksdigawe saka bahan sing kuat sing nglindhungi saka cuaca lan unsur liyane, sing nambah umur. Sampeyan uga bisa nemokakehammockgantungkits sing teka karo pancingan gantung heavy-gauge sing sampurna kanggo gaya Amérikahammockssing duwe bar spreader utawa gaya tradisional.
Iku ndadekake duwe ahammockbisa nalika wit ora dadi pilihan. Jelajahi koleksi akehstand hammocks& aksesoris lan golek sing sampurna kanggo sampeyan.

Nalika sampeyan lagi ing pantai, ing ara-ara samun, ing ndhuwur garis wit, utawa ing latar mburi, YMOUTDOORstand hammockmbukak kesempatan hammocking telas.
Stand hammockportabel kita kasedhiya ing macem-macem model sing cocog karo macem-macem lingkungan sampeyan. Ing endi wae bisa dadi papan sing sampurna!

Ora mung YMOUTDOORstand hammocks dibangun kanggo pungkasan, padha digawe kanggo katon apik lan bisa karo Uploaded sakahammockgaya lan skenario, saka Hangouts klompok karo triplehammocknyekeliYMOUTDOOR pod menyang Solo Pod deluxe, sing pas dawa dawahammocks.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaran bajaHammock Stand ?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Pabrikan YMOUTDOOR Hammock Stand Combo uga dibangun kanthi nyaman karo Rega Pabrik. Kabeh sing dibutuhake kalebu ing kombo sing bakal dirakit mung sawetara menit. Hammock ruangan karo Stand ngijini sampeyan kanggo lay ing amben nyaman flat lan seneng pengalaman. Kain ing loro hammock nduweni desain sing nyenengake sing digawe saka poliester sing dicithak sing cocog karo macem-macem skema warna. Bar spreader digawe saka kayu atos sing awet lan dilapisi varnished kanggo repellency banyu. Kabeh hammocks lan pigura hammock didhukung dening OEM lan ODM.

  • Multi-Gunakake Heavy-Duty Steel Hammock Stand Nampilake desain A-pigura Versatile lan konstruksi baja wêdakakêna Ultra-awet, iki heavy-tugas hammock stand ngukur 124 inci dawa x 40 inci sudhut x 52,5 inci dhuwur; Base bar: 55 inci dawa, ngadeg iki bakal pas cilik kanggo hammocks gedhe, kalebu biasa lan spreader gaya bar, kiro-kiro saka 9,5 kaki kanggo 14 kaki dawa; Kapasitas bobot: 550 kilogram; Stand bobote kira-kira 33 kilogram, dadi entheng lan portabel.

  • Stand hammock baja universal digawe saka baja dilapisi bubuk tugas abot kanggo daya tahan lan cuaca sing maksimal. Kasusun saka kutub 13-gauge kanggo kekuatan optimal lan fitur hardware seng dilapisi kanggo pertahanan maksimum marang unsur. Nglumpukake ing sawetara menit, ora ana alat sing dibutuhake, stand hammock baja tahan lama iki nampung nganti 450 kilogram. Konstruksi spring pin nyedhiyakake stabilitas kanggo kutub interlocking lan nggawe persiyapan lan panyimpenan sing gampang kanggo hammock ukuran gedhe. Dudukan baja kita apik kanggo ndhukung hammock. Iki ngidini hammocks disetel ing njaba ruangan lan digawa menyang ngendi wae sing dikarepake. Iki uga pilihan sing apik kanggo sampeyan yen sampeyan pengin papan sing luwih akeh kanggo omah sampeyan. Sampeyan bisa seneng-seneng karo kulawarga utawa kanca-kanca.

  • Arc steel hammock stand dirancang khusus kanggo Ultimate Jumbo Rope Hammocks! Konstruksi baja tugas abot kanggo kekuatan sing unggul, stabilitas & daya tahan ruangan.Kaki karet sing tebal lan awet kanggo panggunaan sing aman ing njero ruangan utawa ing njaba!

  • Ngadeg hammock baja sing bisa diatur dibangun kanthi pigura logam tugas abot, stand hammock iki stabil, lan tahan cuaca, kanggo nyedhiyakake sampeyan nggunakake pirang-pirang taun. ukuran hammock. Panjang Hammock Maks (karo tali): 130'Ukuran kasur maks: 80"L x 59"W.

  • Dudukan baja portabel digawe saka baja sing dilapisi bubuk sing tahan cuaca kanggo nyegah karat lan njamin dhukungan tahan lama, baja tugas abot kanggo nguatake kutub interlocking lan ndhukung bobot nganti 385 kilogram. Dibangun kanthi persiyapan tanpa alat, rusak, lan desain sing trep lan ngirit papan kanggo panyimpenan sing gampang.

 1 
Adol paling anyar Stand Hammock Baja digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Stand Hammock Baja lan kita duwe merek dhewe. Stand Hammock Baja kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.