• Dobel Ukuran Quilted Hammock Bed
  • Arc Steel Hammock Stand
  • Lempitan Patio Lounge Recliners
  • Dobel Ukuran Quilted Hammock Bed
  • Arc Steel Hammock Stand
  • Lempitan Patio Lounge Recliners
  • Produk utama

    Hammock Stand, Hammock, Kursi Ayun, lsp.
  • Pasar regional

    Utamane diekspor menyang Amerika Utara lan Eropa, lsp.
  • Layanan Kita

    12 Jam layanan online supaya responsif ing wektu
  • Babagan awake dhewe

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., didegaké ing 2017, lan kita minangka produsen profesional produk ruangan kayata hammock stand, hammocks, kursi ayunan, payung teras, kursi lipat, kursi kursi, peralatan camping lan liya-liyane. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan sukses nggawe sawetara produk, produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.

Area pabrik kita luwih saka 20.000 meter persegi, lan kita duwe mesin lan peralatan canggih, lan kita duwe 120 buruh ...