• Dobel Ukuran Quilted Hammock Bed
  • Lempitan Patio Lounge Recliners
  • Arc Steel Hammock Stand
  • Hammock
  • Dobel Ukuran Quilted Hammock Bed
  • Lempitan Patio Lounge Recliners
  • Arc Steel Hammock Stand
  • Hammock



  • Produk utama

    Hammock Stand, Hammock,

    Kursi Swing, etc.

  • Pasar regional

    Utamane diekspor menyang Amerika Utara lan Eropa, lsp.

  • Babagan awake dhewe
  • pabrik kita
  • Kemasan
  • pabrik kita
  • pabrik kita
  • pabrik kita
  • pabrik kita
  • pabrik kita

Riwayat kita Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., Ltd. didegake ing taun 2017, lan minangka produsen profesional produk ruangan kayata stand hammock, hammock, kursi ayunan, payung teras, lan peralatan kemah, lan kita duwe desain sing berpengalaman lan ngembangake tim, lan kita apik kanggo nggawe produk sing disesuaikan, Kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe sawetara produk kanthi sukses. Produk kasebut tetep paling populer ing pasar wiwit digawe. Pabrik kita kalebu area luwih saka 20.000 meter persegi, lan kita duwe mesin lan peralatan canggih, sing dioperasikake dening 120 buruh, lan kita wis nyiyapake tim kontrol kualitas kanggo nindakake inspeksi. kabeh pesanan kami.Peralatan ProduksiSet lengkap mesin bending pipa,mesin bor lubang,mesin las,mesin polishing,bengkel pelapisan bubuk dan set mesin paket.Produk RangeProduk kami meliputi stand baja seperti stand hammock, dan stand kursi,ayunan teras. Hammocks kayata hammocks kanvas, hammocks parachute, lan hammocks anyaman tali, peralatan camping kayata kursi lipat, meja, gerbong lipat, uga taman lan payung pantai.Pasar ProduksiKita duwe kerjasama jangka panjang karo sawetara merek terkenal ing Amerika Utara lan Eropa (umpamane ENO , ROSS , lan Argento'sc). tahap awal, Tim teknis kita menehi saran profesional lan dhukungan data. Sawise kita lan pelanggan ana ing kaca sing padha kanggo produk, kita ngatur kanggo nggawe conto counter, Sajrone proses kasebut, kita bakal nggawe dandan lan nganyari miturut gagasan pelanggan lan syarat nganti customer ngrasa wareg, Banjur kita dikirim conto kanggo pusat test. Sawise lulus tes, kita miwiti produksi massal, lan nindakake kontrol kualitas kanggo saben langkah saka proses produksi, nggawe aransemen kapal sawise barang rampung, lan ngirim kabeh informasi kanggo pelanggan sawise iku kanggo mesthekake yen kabeh dadi apik. Umume, yen ora kabeh, pelanggan menehi evaluasi sing dhuwur kanggo karya lan layanan kita.