Outdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi
  • Air ProOutdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi

Outdoor Foldable Camping Pawon Multifungsi

YMOUTDOOR minangka produsen sing duwe spesialisasi ing perabot ruangan. Dina iki, desain anyar Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen, YMOUTDOOR darmabakti kanggo nyediakake para pelanggan kanthi perabot ruangan sing kuat kanthi kualitas unggul kanthi rega sing murah banget. Tarik pawon portabel iki lan miwiti petualangan kemah sampeyan kanthi bener.

Model:Outdoor Folding Camping Cooking Station Tabel Storage Organizer YMCC001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Outdoor Folding Camping Cooking Station Tables Storage

Penyelenggara


Katrangan


YMOUTDOOR minangka produsen sing duwe spesialisasi ing perabot ruangan. Dina iki, desain anyar Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen, YMOUTDOOR darmabakti kanggo nyediakake para pelanggan kanthi perabot ruangan sing kuat kanthi kualitas unggul kanthi rega sing murah banget. Tarik pawon portabel iki lan miwiti petualangan kemah sampeyan kanthi bener.



Spesifikasi

Bahan: Baja, Paduan Aluminium, jerami, dll.
Fungsi 6 in 1
Werna ireng lan disesuaikan
Dianggoï¼Outdoor Camping Travel Cooking Kitchen
Ukuran Mbukak ï¼230 x 102.7x42.2 cm
Ukuran lipat = 49.5x49.2x59.2cm
Daya Burner: 4KW
Kapasitas kothak: 75L
Ukuran Paket = 54 x 54 x 60 cm
NW/GWï¼19/22 kg
Packing Jumlah: 1 set/karton
Ukuran Box Luar : 54 x 54 x 59 cm
Loading Quantity: 20âGP: 165 set utawa luwih 40âHQ: 400 set utawa luwih
Kothak komposisi awak, sirah kompor, Cutting Board, Sink, Tabel ndhuwur * 2, tiang lampu

Warna/Logo: Kustomisasi

OEM: Sugeng rawuh
Sample Time: 7 dina sawise deails comnfirmed.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel khusus dikonfirmasi




Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

x

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen



Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen



Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen

Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen

Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen

Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen

Outdoor Folding Camping Cooking Station Tables Storage Organizerspecializes ing nyediakake paling praktis camping

peralatankanggo klompok penggemar sing nuduhake passion kanggo camping, lelungan, lan njobo.

Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen

Outdoor Folding Camping Cooking Station Tables Storage Organizer Iku dimuat karo ekstra, kayata dilengkapi 3kw

kompor gas infra merah sing kuat lan sampeyan ora perlu nggawa kompor kaset sing abot.

Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen

Meja camping digawe saka SMC. SMC luwih hard tinimbang baja lan luwih entheng tinimbang aluminium. Iku kuwat saka kabeh meja

ndhuwur ing pasar, iku karat-tahan, lan gampang kanggo ngresiki. Bobot maksimal sing bisa ditanggung: 80lb.


The Outdoor Folding Camping Cooking Station Tables Storage Organizer saka sakabèhé dimensi: 70*60*20 inci

(L*W*H). Dilipat ukuran: 20*18*19 (L * W * H)





Bosen karo lodhong lan bahan sing diselehake kanthi acak?

Wis cukup kapasitas kanggo nyimpen panci lan masakaksesoris, botol bumbu, ombenan, lan macem-macem bahan.

Lan ana area karya 6,5 ​​sq ft kanggo nyiapake nedha bengi party sumptuous Panjenengan.

Outdoor Folding Camping Cooking Station Tables Storage Organizerdiarani iki pilihan deluxe amarga wis dimuat

karotambahan, kayata pos sing dilengkapi kanggo nyumerepi lentera, panyimpenan 75L, papan pemotong bahan pangan, lan 2L

ngumbah piringbin. Pawon portabel kaya iki sing nggawe kita ora pengin mulih.

Outdoor Folding Camping Cooking Station Tables Storage Organizerspesialisasine ing nyedhiyani Camping paling praktis

peralatan kanggo klompok pecandu sing nuduhake passion kanggo camping, lelungan, lan njobo.

alt=

alt=

alt=

alt=

alt=

alt=

alt=

alt=

alt=

3-4 Person Large Automatic Portable Sun Shade Tent


Panas Tags: Outdoor Foldable Camping Multifunctional Kitchen, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.