Kothak Dek

Kothak Dek


Smilih aYMOUTDOOR®pabrikankothak dekmbantu ngresiki emper, dek, utawa teras sing bebas keruwetan kanthi Rega Pabrik. Iki bakal nyimpen lan nglindhungi kabutuhan ruangan: bantal kursi,piranti kebon, Toys blumbang, game yard, grilling tools, lan liyane. Pisanan, elinga ukuran ruangan ruangan ruangan sampeyan, banjur pilih potongan fungsional sing cocog karo kepenak. Kanggo papan urip cilik, nimbang ukuran kompak kaya cilik ikikothak dekkaro jog, kang njupuk munggah sethitik kanggo ora papan.


WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk Outdoor.



Jinis Deck Box



Kotak Deck Tradisional: Tradisionalkothak deknindakake tugas kaping pindho, nambah kursi lan panyimpenan ekstra menyang ruang tamu ruangan.






Bantal Bins: Biasane ukurane luwih dawa, jinis kothak dek iki dirancang kanggo nyimpen lan nglindhungi potongan kain kanthi aman, kayata bantal kursi lan kursi lan bantal.






Bangku Panyimpenan: Bentuke kaya bangku, asring nganggo lengen utawa bantal empuk, kothak dek jinis iki nambahi sentuhan dekoratif ing taman, teras latar mburi, lan teras ngarep.





Choose kapasitas kothak geladhak kualitas kang, utawa nang dimensi, adhedhasar ukuran. Sadurunge tuku, mangga, verifikasi ing njero kothak (utawa waca label deskripsi) kanggo konfirmasi manawa bakal nyukupi kabutuhan panyimpenan. 

Bahan Deck Box

Resinteka ing macem-macem werna alam supaya bisa nyampur effortlessly menyang lanskap. Coklat lan putih sing paling populer.



kayu: Umumé, pilihan sing luwih larang, kothak dek kayu biasane digawe saka kayu jati, cedar, eucalyptus, lan kayu tahan lembab liyane. Rampung saka cahya nganti peteng lan kalebu oak, ceri, mahoni, espresso, lan jawa.




PlastikPilihan Umum, Yen diurus kanthi bener, materi sing entheng iki ora bakal teyeng, bosok, utawa kupas, saengga bakal katon anyar kanggo wektu sing luwih suwe. 





Wicker/Rotan: Iki minangka pilihan sing apik banget, pilih materi iki kanggo nambah tampilan sing canggih ing ruang tamu ruangan. Gumantung saka werna, pilihan iki bisa nggawa gaya pesisir utawa tradisional menyang set teras sampeyan.




Tambah Aksesoris Deck Box


tahan cuaca : Yen kothak dek sampeyan katon ing unsur 24/7, pilih gaya sing bisa tahan cuaca apa wae. Bahan plastik luwih disenengi.





Bisa dikunci : Kanggo keamanan sing kudu diduweni, nimbang opsi iki sing dilengkapi kunci kanggo nglindhungi aksesori ruangan sing terkenal.






Roda: Apa sampeyan mindhah kothak geladhak ing jero ruangan utawa menyang bagean liyane saka Patio Panjenengan, milih gaya karo gembong kanggo transportasi gampang.






Coolers: Fitur unik, desain kothak dek iki dadi panyimpenan lan adhem supaya omben-omben sing apik lan adhem nalika nglipur!





Futawa gampang ngangkat, pilih kothak dek kanthi gagang sisih sing trep.



BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaKotak Dek?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Kita minangka pabrik kothak dek China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining 75 galon Resin Deck Box Storage profesional kanthi produsen Roda lan Made in China, kita duwe kekuatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. . Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Adol paling anyar Kothak Dek digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kothak Dek lan kita duwe merek dhewe. Kothak Dek kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.