Outdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa
  • Air ProOutdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa

Sofa Lounger Kantong Udara Inflatable sing anti banyu iki dirancang kanthi desain intake udara, sampeyan kudu nggunakake alat kembung, Perlu pompa pompa, gampang disimpen, ngirit ruangï¼Saiki YMOUTDOOR China Produsen didol kanthi rega murah. Bentuk U bisa nyebarake tekanan kanthi efektif merata.Desain ngisor cekung bisa nyedhiyani stablity apik. Lumahing njero dilapisi lapisan anti banyu TPR, cocog kanggo digunakake ing kolam renang, pantai lan pesisir segara lsp. Set produk sing bisa dicopot eksternal bisa disesuaikan miturut pola sampeyan.

Model:YM Lipat Luar Ruangan Inflatable Air Bag Lounger Sofa Sofa Malas Kursi Portabel Tidur Camping Sofa Tahan Air YMIO002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM Newest Clearance Sale Folding OutdoorInflatable Air Bag

LoungerSofaDipan KesedKursi Portabel Turu Camping

Sofaanti banyu


Katrangan


Outdoor waterproof ikiInflatable Air Bag Kursi Sofadirancang karo desain intake udara, sampeyan kudu nggunakakepiranti inflatable, Perlu pump pump, gampang kanggo nyimpen, ngirit spaceï¼Saiki YMOUTDOOR China Produsen for sale ing wangun price.U kurang bisa èfèktif dispersing meksa merata.Desain ngisor cekung bisa nyedhiyani stablity apik. Lumahing njero dilapisi lapisan anti banyu TPR, cocog kanggo digunakake ing kolam renang, pantai lan pesisir segara lsp. Set produk sing bisa dicopot eksternal bisa disesuaikan miturut pola sampeyan.


Spesifikasi

Bahan :Campuran poliester / poliester

kain:plastik

Panggonan sing Disaranake: Ing njaba
Gaya Dekorasi Omah: Modern

Fitur: Awet / Waterproof

Ukuran Sakabèhé: 90x60x70/3cm

Bobot: 2.05kg
Paket: 52*33*40 cm 6 PC/ctn

GW/N.W: 15/14KGS

40HQ: 5682PCS

Isi Paket:
1 x SofaAngin.

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi





Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Kapasitas panyimpenan cilik lan Ultra-cahya, lan nggunakake ngarep ora Occupy papan, lan lelungan ruangan

luwih gampang digawa.


Bagéan bobot-prewangan saka fashion ingtas sofaawak nganggo desain U-shaped digawe ing china, kang èfèktif

buyar nunggangtekanan, lan kapasitas mbukak maksimum bisa 200 kg.


  1. Iki khusus anti banyusofa inflatableora njupuk akeh papan sawise sampeyan deflate, trep kanggo nindakake
  2. Iku bisa nyedhiyani comfort banget nalika sampeyan njagong utawa lay ing, bisa ndhukung awak roto-roto
  3. Sing cekungngisordesain ndadekake ora gampang kanggo geser lan ora gampang kanggo muter liwat
  4. Lumahing njero dilapisi karo lapisan anti banyu TPR, saengga nduweni kemampuan anti banyu sing apik lan oragampang kedadeyan kebocoran udara
  5. Utamane digawe saka nilon, ambune kurang, ramah kulit, awet lan tahan lama, ora gampang rusak.


Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa



Desain kurva ergonomis kelas ndadekake awak roto-roto didhukung, lan nyadari kombinasi cedhak saka

sofa lan awak manungsa, lan kulo luwih nyaman.

Outdoor Inflatable Air Bag Kursi Sofa


Panas Tags: Outdoor Inflatable Air Bag Lounger Sofa, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.