Kursi Gantung Luar Ruangan
  • Air ProKursi Gantung Luar Ruangan
  • Air ProKursi Gantung Luar Ruangan
  • Air ProKursi Gantung Luar Ruangan
  • Air ProKursi Gantung Luar Ruangan
  • Air ProKursi Gantung Luar Ruangan
  • Air ProKursi Gantung Luar Ruangan

Kursi Gantung Luar Ruangan

YMOUTDOOR nandheske ing prodhuksi kualitas dhuwur Chaise Lounge Kursi produk Produsen utawa Advertisement ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support nggunakake pigura baja kuwat, polyester awet lan bantal dipindhah, kang bisa digunakake kanggo akèh taun tanpa deformasi.Outdoor Hanging Chaise Lounger Kursi minangka tambahan sing apik kanggo taman utawa ruangan ruangan. Iku ngijini sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca kanggo seneng aktivitas outdoor, lan fasilitas ruangan nyaman lan ayu.

Model:YM Luar Ruangan Kursi Gantung Kursi Teras Teras Arc Ayunan Hammock Kursi Kanopi dengan Bantal YMHLC002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM LuarKursi Gantung KursiPatio Teras Arc

Swing Hammock KursiKanopi karo Bantal



Katrangan

YMOUTDOOR ngeyel ngasilake kualitas dhuwurKursi Loungeproduk China Produsen utawa Advertisement ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support nggunakake pigura baja kuwat, polyester awet lan bantal dipindhah, kang bisa digunakake kanggo akèh taun tanpa deformasi.OutdoorKursi Gantung Kursi iminangka tambahan sing apik kanggo taman utawa ruangan ruangan. Iku ngijini sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca kanggo seneng aktivitas outdoor, lan fasilitas ruangan nyaman lan ayu.


Spesifikasi

warna: Kelabu peteng
Bahan:Rangka baja

Ukuran produk:125x105x193CM

Tabung utama diaUkuran: 38x1.5mm, 22x1.0mm, 10x1.0mm, 19x1.0mm
Bantal: 180g/m2poliester,450g/m3 pp katun. tekstil 2x2

Paket kalebu: 1 X Hammock chaise, 1 X Bantal, 1 X instruksi instalasi

Kapasitas bobot: 120kg

Paket: 1 set / karton coklat
Ukuran karton:115x72x26CM
G.W/N.W:
27/23.5KG

Logo/Warna:OEM, ODM

Warna/Logo: Customized
Pola: Customized

OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

Tipe produk:Kursi tunggal
warna:Kelabu peteng
Bahan Rangka Luar:logam
Lenggah:Ora
Roda:Ora
Bisa dilipat:Ora
Numpuk:Ora
Bantal Klebu:ya wis
Warna Bantal:Kelabu peteng
Bahan Sarung Bantal:Campuran poliester / poliester
Bahan sarung bantal:Poliester
Supplier Intended lan Approved Gunakake:Panggunaan omah
Bahan Hardware:baja tahan karat

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal


  1. Kursi gantungmenehi rasa rada mumbul utawa goyang.
  2. Kanopi oval sing amba nyedhiyakake perlindungan awak lengkap.
  3. Struktur anti-karat njamin umur dawa kanggo panggunaan ruangan.
  4. Desain mlengkung ergonomis cocog karo punggung sampeyan.
  5. Bantal sandaran kepala & bantal empuk menehi kenyamanan ekstra.
  6. Langkah prasaja kanggo ngumpul! Siapke kanggo nikmati wektu santai.


YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

 YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal


YM Luar Hanging Chaise Lounger Chair Patio Porch Arc Swing Hammock Chair Kanopi karo Bantal

Panas Tags: Kursi Lounger Gantung Luar Ruangan, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.