2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi
  • Air Pro2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi

2 Wong Gantung Swing Wicker Egg Kursi

Kursi Telur Wicker Gantung 2 Wong sing berkualitas tinggi, Produsen nggunakake pipa baja tebal sing berkualitas tinggi kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. kursi sing dikuatake saka kursi ayunan, lan sumber suspensi lan rantai sing dikuatake njamin gerakan goyang sing lancar lan lembut, lan kapasitas bobot maksimal 618 kilogram, dadi kursi teras santai sing santai kanggo sampeyan lan kanca. lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Model:Luar Ruangan 2 Orang Gantung Kursi Gantung Ayunan Kursi Rotan Telur Bantal Kursi w/ Canopy Shade, Basket Hammock Nest Kursi karo Bantal lan Awning kanggo Indoor Outdoor Patio, Balkon, Taman YMEC004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

njobo2 Wong Hanging Swing Hammock Kursi Telur Wicker

KursiBantal w/ Kanopi Shade, BasketKursi Hammock Nest 

Kanthi Bantal lan Awning kanggo Patio Outdoor Indoor, Balkon,

Taman


Katrangan

Kualitas dhuwur 2 Wong GantungSwingWickerEgg Kursi, Produsèn adopts kualitas dhuwur thickened pipa baja for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support. kursi dikiataken sakakursi ayun, lan sumber suspensi lan ranté sing dikuwataké njamin gerakan goyang sing alus lan alus, lan kapasitas bobot maksimal 618 kilogram, nggawe kursi teras santai sing santai kanggo sampeyan lan kanca. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

China Outdoor 2 WongKursi Gantung GantungWickerKursi TelurBantal w/ Kanopi Shade,bakulKursi Hammock NestKanthi Bantal lan Awning kanggo Patio Outdoor Indoor, Balkon,supplier Taman.


Spesifikasi

Bahan :Rangka Baja Dilapisi Bubuk lan Kain Poliester Tahan UV

Kain:Wicker/Rotan

Fitur: Bantal Tebal, Kursi Gantung Bisa Dicopot, Rangka Baja, Bahan Tahan UV, Hammock Bisa Dilipat
Beban bobot: 150 Kg
Packing: standar eksporUkuran KanopiUkuran: 145 (W) x 130 (L) cm
Armrest Length: 40,6cm
Ukuran KursiUkuran: 94 (W) x 50.8 (L) cm
Dhuwur sandaran: 40,6cm
Headrest Bantal Klebu: Nggih
Ukuran njero w/ BantalUkuran: 114,5 (W) x 81 (H) cm
Sakabèhé DimensiUkuran: 180,5 (W) x 132 (L) x 183 (H) cm

NW/G.W.: 41/45KGS
Paket: 135x117x20cm 1 PC/BOX

40' HQ: 259 kab

Isi Paket:
1xKursi Gantung
1 x Plush Bantal
2 x Headrest Bantal
1 x Hardware
1 x Instruksi

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman:  30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi


  

Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi


2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

Chinakursi gantung endhogdibangun nganggo bahan industri lan rotan polietilen sing dilindhungi UV

resin wicker, didhukung dening wêdakakêna-ditutupi baja ngadeg, nglumpuk dening 304 aksesoris stainless steel, ora

kuwatir babagan masalah teyeng, ndawakake umur layanan. Fungsionalkursi hammockMade in China isih prasaja

enak, gampang cocog karo gaya kamar turu, teras, latar mburi, lan liya-liyane!



2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi

2 Person Hanging SwingWickerEgg Kursi


Panas Tags: Kursi Telur Wicker Gantung 2 Wong, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.