Outdoor Portable Folding Tailgate Tabel
  • Air ProOutdoor Portable Folding Tailgate Tabel
  • Air ProOutdoor Portable Folding Tailgate Tabel
  • Air ProOutdoor Portable Folding Tailgate Tabel
  • Air ProOutdoor Portable Folding Tailgate Tabel
  • Air ProOutdoor Portable Folding Tailgate Tabel

Outdoor Portable Folding Tailgate Tabel

Kita tansah mikir babagan carane luwih seneng wektu luang. Mulane, produk YMOUTDOOR asring duwe kaluwihan portabilitas, operasi sing gampang lan multi-fungsi.Paket sing entheng lan cilik ndadekake portabel, nanging nalika dibukak, nduweni area panyimpenan sing wiyar. Iku bakal nggawe sampeyan luwih anteng ing saben piknik, camping, tailgate, acara, etc.Outdoor Portable Folding Tailgate Table Produsen China karo Pabrik Price,Digunakake kanggo camping, tailgating, acara olahraga, nggunakake njero ruangan, BBQs & cookouts.

Model:YM Outdoor Portable Folding Tailgate Meja, 4 Cangkir Pemegang, Keranjang Makanan, Pendingin Terisolasi YMCT004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM Grosir LuarMeja Tailgate Lipat Portable, 4 cupu

sing duwe,Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi


Katrangan

Kita tansah mikir babagan carane luwih seneng wektu luang. Mulane, produk YMOUTDOOR asring duwe kaluwihan portabilitas, operasi sing gampang lan multi-fungsi.Paket sing entheng lan cilik ndadekake portabel, nanging nalika dibukak, nduweni area panyimpenan sing wiyar. Iku bakal nggawe sampeyan luwih anteng ing saben piknik, camping, tailgate, acara, etc.OutdoorMeja Tailgate Lipat PortableProdusen China kanthi Rega Pabrik, Digunakake kanggo camping, tailgating, acara olahraga, panggunaan njero ruangan, BBQ & masak. 

Spesifikasi

Materi utama:Baja dilapisi bubuk + oxford 600D

Fitur khususe:Lempitan
Dilipat:
ya wis
Tipe Logam:
waja
Ukuran: Ukuran produk:
55,5x55,5x60cm
Ukuran lipat:
77x17x15.5CM
Rangka:
tabung baja dia.13mm
kain:
600D oxford karo lapisan pvc

Kapasitas Muatan30 kg
Packing ukuran:1 pc/kotak warna, 6 pcs/ctn
Packing ukuran:
88.5x14x14cm / kothak
Bobot resik:
1,7 kg
Bobot reged:
2,1kg

Packing: siji pc saben tas mawa saben tas opp, banjur dikempalken ing karton

Logo / Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi


YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi


  • Apik kanggo camping, tailgating, acara olahraga, panggunaan njero ruangan, BBQ & masak
  • Nampilake wadhah mangkuk terintegrasi kanggo kabeh nachos, kripik, lan celup.
  • Aja tanpa kadhemen karo cooler terisolasi terpadu sing pas nganti 9x 12oz kaleng.
  • Desain meja ekstra nyenyet nyegah sag & tetep warata nalika obyek diselehake ing meja.
  • Kalebu 4 wadhah cangkir kanthi area panyimpenan sing luwih murah, ngidini panggunaan kaping pindho



YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi

YM Outdoor Meja Tailgate Lipat Portable, 4 Cup Holders, Keranjang Panganan, Pendingin Terisolasi


Tabel Tailgating Made in China

Sampurna kanggo bal-balan Minggu, Senin utawa Kamis tailgate, camping, hiking,piknik, pesta, lan liya-liyane

Kompartemen Pendingin Terisolasi 

Nampilake kompartemen sing luwih adhem kanggo bir, soda, salad lan apa wae sing kudu kadhemen
Lipat lan Portable 

Tailgate sing disesuaikanTabelbisa dilipat lan dilengkapi tas travel supaya gampang digawa. Njupuk pesta ing

dalan karo penak
Camping lan piknik Tabel

Nduwe 4 wadhah cangkir kanggo kaleng, botol, lan liya-liyane. Uga dilengkapi basket pangan kanggo Bowl saka brondong, Kripik

lan cemilan utawa cemilan liyane. Kerjane apik minangka meja piknik
Full Stabil

Dilengkapi tali tension ing kabeh sikil papat nggawe permukaan sing stabil sing ora bakal tip liwat ora preduli.

cuaca. Stabilitas tali nggawe meja camping China sing sampurna

Panas Tags: Meja Tailgate Lipat Portabel Luar Ruangan, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.