Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi
  • Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo KursiMetal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi

Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi

Duwe kursi hammock favorit nanging ora ana papan kanggo gantung? Kanthi pabrikan YMOUTDOOR hammocks c shape steel swing chair stand with Factory wholesale Price, ora perlu golek wit sing pas kanggo nggantung kursi hammock favorit. Digawe saka tabung baja sing dilapisi bubuk berkualitas tinggi, Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair pas karo lingkungan apa wae lan tahan meh kabeh cuaca sing bakal dadi apa sing sampeyan butuhake kanggo nikmati teras sampeyan kanthi lengkap. Amarga bahan logam sing kuwat, cukup kanggo nampung nganti 300lbs lan sampeyan bisa nggunakake tanpa kuwatir. Iku sampurna kanggo hammocks dhingklik, hammock swings, lan umume kursi udhara uga. Desain wangun C ndadekke kebebasan 360 derajat ayunan.

Model:Metal Hanging Hammock C-Stand kanggo Kursi YMHS001

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


High QualityGantung LogamHammockC-Stand kanggo Hammocl Kursi


Katrangan

 Hduwe favoritkursi hammocknanging ora ana papan kanggo gantung? Kanthi YMOUTDOOR produsen fashion hammocks c wangun bajastand kursi ayunkanthi rega Grosir Pabrik,hanging hammock C-standkanggohammockkursi mathuk sembarang lingkungan lan tahan meh kabeh cuaca sing bakal mung apa sing perlu kanggo seneng Patio kanggo kebekan. Amarga bahan logam sing kuwat, cukup kanggo nampung nganti 300lbs lan sampeyan bisa nggunakake tanpa kuwatir. Iku sampurna kanggo hammocks dhingklik, hammock swings, lan umume kursi udhara uga. Desain wangun C ndadekke kebebasan 360 derajat ayunan.


Spesifikasi

Bahan :Baja Paduan
warna :ireng
Ukuran :42 x 27 x 84 inci / 106,5 x 68,5 x 213 cm

Ngumpul: 4 lembar, Gampang Dirakit
Pipa baja: Diameter 48mm
Kapasitas Bobot: 300 Pounds
Bobot: 52,2 kilogram / 24kg

Ukuran Paket: 144x57x16 cm/1 set
NW/G.W.: 21.2/24kgs
Loading Container: 1x40HQ: 520sets

Logo/Warna: OEM, ODM

OEM :Sugeng rawuh
Wektu Sampel :7 dina sawise rincian dikonfirmasi
Wektu Pangiriman :30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi


Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair

Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair

Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair

UKURAN UMUM: 42"(L) 107CMx 27"(W)68.5CM x 84"(H)239CM; Weight Capacity: 300 lbs/136KGS.


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


 Dibangun karo sudhut, 4-legged offset dhasar kanggo ningkataké pengalaman lounging stabil tanparisiko tipping liwat.

 





Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Baja sing dilapisi bubuk tahan karat njamin dhukungan sing tahan suwe lan ngidini sampeyankanggo nikmati kursi endhog logam khusus iki kanggo kursi ing ruang tamu utawa ing teras sampeyan


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Ing nggunakake basa X-shaped. Desain khusus iki nambah area kontakantarane ngadeg lan lemah nggawe stabilitas luwih, malah nalika muter swing 360 derajat. IngKajaba iku, ngadeg digawe saka bahan wesi industri lan teknologi lapisan plastik, kang kuwat bangetlan awet.


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Sampeyan bisa nggunakake fashion ikistand kursi ayuning adegan apa wae. We nyedhiyani sikil silikon lan kuku lemah kanggo panggunaan sampeyan. Yen digunakake ing jero ruangan, gunakake sikil silikon nggawe stand luwih stabil lan nglindhungi lantai. kapannggunakake njobo, nggunakake kuku lemah uga bisa nyuda goyang saka ngadeg lan nggawe platform luwih stabil.

Kursi Hammock ora Klebu. kualitas dhuwur luwes kitalogam gantung hammockC-Stand kanggo Kursiiku sampurna kanggo sampeyan ngendhokkelan nikmati wektu luang.


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Ngidini sampeyan mbangun lan nikmati kursi hammock khusus iki mung ing asawetara langkah gampang;


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair

Sing disesuaikanHammock gantung C-StandVersatile lan bisa dicopot, sampeyan bisa nginstalutawa mbongkar stand dhewe ing mung sawetara menit, supaya sampeyan bisa mindhah menyang ngendi wae. The high quality hammock swing stand gampang kanggo ngresiki lan njaga lannerangake karo gampang dingerteni instruksi instalasi kanggo penak.

Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Carabiner puteran 360 derajat nahan sampeyan lan kursi nganti 300 kilogramDesain offset serbaguna ngidini sampeyan nyumerepi kursi hammock, kursi endhog, lanmalah tarub anak sampeyan kanthi gampang.


Metal Hanging Hammock C-Stand for Chair


Hot Tags: Hammock Gantung Logam C-Stand kanggo Kursi, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.