Dobel Hammock Kursi Stand
  • Dobel Hammock Kursi StandDobel Hammock Kursi Stand
  • Dobel Hammock Kursi StandDobel Hammock Kursi Stand
  • Dobel Hammock Kursi StandDobel Hammock Kursi Stand
  • Dobel Hammock Kursi StandDobel Hammock Kursi Stand
  • Dobel Hammock Kursi StandDobel Hammock Kursi Stand
  • Dobel Hammock Kursi StandDobel Hammock Kursi Stand

Dobel Hammock Kursi Stand

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Hammock Double sing disesuaikan saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.Double Hammock Kursi Stand digawe saka wêdakakêna-dilapisi Rampung sing mbantu nyegah teyeng lan karat, nggawe iku becik kanggo outdoor nggunakake. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa nahan nganti 330lbs, stand full-frame tetep dadi favorit tenan karo pelanggan sing seneng duwe kursi hammock ing njero ruangan utawa njobo. digawe saka baja dilapisi bubuk, pigura 1.6m dirancang supaya tahan cuaca lan tahan karat lan cukup kuwat kanggo tahan panggunaan sing kuat nganti kapasitas bobot 200kg.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dobel Hammock Kursi Stand


Welcome to Grosir lan tuku selarasDobel Hammock Kursi Standsaka pabrik kita. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, Newest, mirah, fashion lan kualitas dhuwurDobel Hammock Kursi Stand. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!



1. Pengenalan produk

Dobel Hammock Chair Stand digawe saka bubuk dilapisi finish sing mbantu nyegah karat lan karat, saéngga cocog kanggo panggunaan ruangan. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa nahan nganti 330lbs, stand full-frame tetep dadi favorit tenan karo pelanggan sing seneng duwe kursi hammock ing njero ruangan utawa njobo. digawe saka baja dilapisi bubuk, pigura 1.6m dirancang supaya tahan cuaca lan tahan karat lan cukup kuwat kanggo tahan panggunaan sing kuat nganti kapasitas bobot 200kg.


Mung pancing munggah siji utawa 2-seater dhingklik hammock kanggo S-pancingan dikiataken, nyetel dhuwur dikarepake lan sampeyan siyap kanggo sayah wektu ing kursi ing latar mburi, ing loteng, ing sisih blumbang utawa mung ing kamar urip. Paling ora, dhasar sing amba njamin yen kabeh gamelan aman lan kuat nganti pirang-pirang taun kanthi istirahat lan luang sing apik karo kursi hammock sampeyan. Dhukungan kursi hammock kita bisa digunakake kanthi apik karo tali gantung, kursi hammock, lan kursi udhara, ngidini sampeyan nggunakake kanthi bebas miturut kabutuhan sampeyan. Dilengkapi pancing safety, stand kursi hammock bisa ndandani macem-macem kursi lan nglindhungi safety nalika sampeyan nggunakake.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi)

Ukuran produk:

160cm x 140cm x 205cm

bobot produk

62LBS

Kapasitas bobot

200KGS

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iku tambahan gedhe kanggo macem-macem panggonan. Tampilan sing prasaja mbantu sampeyan nggunakake ing kamar turu, teras, teras, latar mburi lan papan liyane. Kajaba iku, bobot entheng ngidini sampeyan nggawa lan nyelehake ing endi wae. Mangkono, sampeyan bisa seneng wektu luang ing ngendi wae sampeyan seneng. Kanthi bantuan instruksi rinci, sampeyan mung kudu ngumpulake sawetara bagean ing sawetara menit. Struktur sing bisa dicopot ngidini sampeyan nyopot pigura kanthi cepet lan gampang, supaya sampeyan bisa nyimpen kanthi gampang sawise digunakake.


4. Detail Produk


5. FAQ

1. Yen OEM ditrima?
Ya, iku sambutan.


2. Where is pabrik Panjenengan?
Pabrik kita dumunung ing Ningbo


3. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Ya, kita nyedhiyani manual rinci


4. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
35-50 dina



Hot Tags: Stand Kursi Hammock Ganda, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.