Gantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand
  • Air ProGantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

YMOUTDOOR Desain anyar A-frame desain menehi dhasar stabil lan kahanan aman digunakake kanggo Bisa digunakake ing Taman, Patio, yard ngendi wae pengin.YMOUTDOOR China Produsen Hanging Swing Hammock Kursi Stand for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.

Model:Kursi Suspensi Outdoor utawa Indoor, Ora kalebu Kursi Hammock, Kapasitas Muatan Maksimum 350 lbs YMSB001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Outdoor utawa IndoorKursi gantung, Ora kalebuHammock

Kursi, Kapasitas Muatan Maksimum 350 lbs


Katrangan

YMOUTDOOR Desain anyar A-frame desain nyedhiyakake dhasar stabil lan kahanan aman digunakake kanggo Bisa digunakake ing Taman, Patio, yard ngendi wae pengin.YMOUTDOOR China ProdusenGantung Swing Hammock Kursi Standdidol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis.


Spesifikasi
Bahan :Baja Paduan

Ukuran Stand: (75.5-123.5) * 180 * 143cm
Kapasitas bobot: 150kgs
Bahan stand: Logam
rangka baja: 38*1.5mm
Packing: Minangka saben requirment Panjenengan

Logo/Warna: OEM, ODM

Packing ukuran: 90x26x14 cm

NW/GW:9/10kgs

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi


Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Outdoor utawa IndoorKursi gantung, Ora kalebuKursi Hammock, Kapasitas Muatan Maksimum 350 lbs A-frame

desain menehi basis stabil lan kahanan aman.

kitastand kursi hammock digawe saka apigura pipe baja karo diameteripun watara 1,3 inci(udakara 3,3 cm)

lan bisa ndhukung nganti 300 kilogram.


Kursi Suspensi ruangan utawa njero ruangan, ora kalebu fashionKursi Hammock, Kapasitas Muatan Maksimum 350 lbs ana

ana papat basa karet ing ngisorstand rangka kursi gantung, sing bisa nambah gesekan karo lemah

lan nyegah ngusapake.

Nalika nggunakake, please tetep ngisor fashionkrenjang hammocking kontak karolemah.


Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Kursi Suspensi ruangan utawa njero ruangan, Ora kalebuKursi Hammock, Kapasitas Muatan Maksimum 350 lbs bisa

gampang dirakit ing sawetara menit tanpa alat. Dadi sampeyan mung butuh wektu kurang lan luwih akeh wektu kanggo nikmati

sing disesuaikankursi hammock.

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Kursi Suspensi ruangan utawa njero ruangan, Ora kalebuKursi Hammock, Kapasitas Muatan Maksimum 300 lbsare

dirancang kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan lan digawe saka baja dilapisi bubuk tahan cuaca kanggo nyegah karat

lan njamin dhukungan jangka panjang. Bisa ing taman, patio, plataran lan ing ngendi wae sing pengin dituju.

Gantung Swing Hammock Kursi Stand

Gantung Swing Hammock Kursi Stand


Panas Tags: Hanging Swing Hammock Chair Stand, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.