Hammocks Kursi C - Ngadeg
  • Hammocks Kursi C - NgadegHammocks Kursi C - Ngadeg
  • Hammocks Kursi C - NgadegHammocks Kursi C - Ngadeg
  • Hammocks Kursi C - NgadegHammocks Kursi C - Ngadeg
  • Hammocks Kursi C - NgadegHammocks Kursi C - Ngadeg

Hammocks Kursi C - Ngadeg

Kursi Hammocks C - Stand digawe saka finish dilapisi bubuk sing mbantu nyegah karat lan karat, saéngga cocog kanggo panggunaan ruangan. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa tahan nganti 330lbs, Iku ngijini sampeyan kamardikan lan ease kanggo njupuk hammock ngendi wae. Kursi hammock lan stand iki cocog banget.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Hammocks Kursi C - Ngadeg


Hammocks Kursi C - Ngadegdigawe saka Rampung ditutupi wêdakakêna sing mbantu nyegah teyeng lan karat, dadi becik kanggo nggunakake njaba ruangan. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa tahan nganti 330lbs, Iku ngijini sampeyan kamardikan lan ease kanggo njupuk hammock ngendi wae. Kursi hammock lan stand iki cocog banget.


Stand kursi hammock kita bisa digunakake kanthi apik karo tali gantung, kursi hammock, lan kursi udara, ngidini sampeyan nggunakake kanthi bebas miturut kabutuhan sampeyan. Dilengkapi pancing safety, stand kursi hammock bisa ndandani macem-macem kursi lan nglindhungi safety nalika sampeyan nggunakake.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi)

Ukuran produk:

57 (L) x 90 (H) x 73 (W)

bobot produk

62LBS

Kapasitas bobot

375 lbs

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iku tambahan gedhe kanggo macem-macem panggonan. Tampilan sing prasaja mbantu sampeyan nggunakake ing kamar turu, teras, teras, latar mburi lan papan liyane. Kajaba iku, bobot entheng ngidini sampeyan nggawa lan nyelehake ing endi wae. Mangkono, sampeyan bisa seneng wektu luang ing ngendi wae sampeyan seneng. Kanthi bantuan instruksi rinci, sampeyan mung kudu ngumpulake sawetara bagean ing sawetara menit. Struktur sing bisa dicopot ngidini sampeyan nyopot pigura kanthi cepet lan gampang, supaya sampeyan bisa nyimpen kanthi gampang sawise digunakake.


4. Detail Produk


5. FAQ

1.Yen OEM ditrima?
Ya, iku sambutan.


2. Where is pabrik Panjenengan?
Pabrik kita dumunung ing Ningbo


3. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Ya, kita nyedhiyani manual rinci


4. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
35-50 dina



Hot Tags: Kursi Hammocks C - Ngadeg, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.