Gantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands
  • Gantung Hammock Arc Kursi StandsGantung Hammock Arc Kursi Stands

Gantung Hammock Arc Kursi Stands

Gunakake stand arc-shaped iki nahan kursi hammock favorit supaya sampeyan bisa lounge watara kabeh mangsa suwene. Pabrikan YMOUTDOOR Arc Hammock Chair Stand Frame minangka cara sing apik kanggo ndhukung kursi, ayunan, utawa lounger gantung favorit karo Rega Pabrik. Sampeyan ora luwih ngebur pancingan menyang langit-langit. Pigura freestanding iki nduweni wangun busur anggun supaya sampeyan bisa santai kanthi gaya ing permukaan sing rata. Hanging Hammock Arc Kursi Stands fungsi karo rotasi poros siji, ngijini sampeyan kanggo nguripake saklawasé 360 derajat kanggo tampilan panorama. Dhukungan suspensi saka macem-macem jinis kursi hammock kanggo nglampahi dina swiveling ing sunset, sayah ing blumbang, utawa lounging ing taman. Pasang kursi sampeyan ing sawetara menit!

Model:Indoor/Outdoor Hammock Kursi Busur Stand Gantung Hammock Stand, Premium Arc Stand untuk Teras Udara Kursi Ayunan YMHCB008

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


YM Indoor/OutdoorHammock Arc Kursi Stands gantung Hammock Stand,PremiumArc Stand kanggo AirKursi Ayun Teras


Katrangan


 Use ngadeg Arc-shaped iki ngemu favoritkursi hammocksupaya sampeyan bisa lounge watara kabeh mangsa. YMOUTDOOR ngasilake kualitas dhuwurArc Hammock Kursi StandBingkai minangka cara sing apik kanggo ndhukung favorit sampeyankursi gantung gantung,swing, utawa lounger karo Factory Price. Sampeyan ora luwih ngebur pancingan menyang langit-langit. Pigura freestanding iki nduweni wangun busur anggun supaya sampeyan bisa santai kanthi gaya ing permukaan sing rata. Hanging Hammock Arc Kursi Stands fungsi karo rotasi poros siji, ngijini sampeyan kanggo nguripake saklawasé 360 derajat kanggo tampilan panorama. Ndhukung penundaan saka macem-macem jinis fashionkursi hammockkanggo nglampahi dina swiveling ing sunset, sayah ing blumbang, utawa lounging ing Taman. Nglumpukake fashion sampeyankursi standing menit!



Spesifikasi
Bahan :Baja Paduan

Ukuran Open Stand:L157 * W140 * H220CM
Kapasitas bobot: 150kgs
Bahan stand: Logam
rangka baja: 42x1.8mm
Packing: Minangka saben requirment Panjenengan

Logo/Warna: OEM, ODM

Packing ukuran:1 pc/157*44*14CM/ctn;

20GP: 174 pcs

40GP: 384 pcs

40HQ: 454 pcs

NW/GW: 19.1/20.8kgs

PAKET TERMASUK:
Rangka Baja
Hardware
instruksi

Pola:  Customized
OEM:  Welcome
Wektu Sampel:  7 days after deatails comnfirmed.
Wektu Pangiriman:  30 days after prepayment received based on the customized sample is confirmed

Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

 Kita CustomizedArc standnduweni kemampuan meh 360-Degree. kitaFasihrangka kursi gantung 

ngidini mobilitas akeh supaya sampeyan bisa santai ing posisi sing dikarepake. Pasang grosir favoritHammock

Kursi ing Minutes sampeyan bakal santai sadurunge ngerti. Grosir kitastand hammockiku tahan karat,

komposisi baja dilapisi bubuk sing njamin panggunaan tahan lama.

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

STAND KURSI HAMMOCK (Gaya Busur)

 Customized Bingkai berbentuk busurndhukung palingkursi gantung stand, ayunan, utawaloungers, (Ora Klebu)

Nglengkapi setelan njero ruangan / ruangan kanggo papan istirahat sing nyaman
KEMAMPUAN SWIVEL

Tambah meh waekursi gantungkanggo rotasi meh 360 derajatâ Gaya sampurna kanggo teras, dek utawa pekarangan â

Puter ing srengenge srengenge, santai ing kolam renang, utawa lounge cedhak taman
TETEP 

Aman, stabil, lan aman â FashionDasar wangun busurngirit papan lan menehi imbangan â Digawe saka kuwat

wêdakakênakonstruksi baja dilapisi â Tahan cuaca â Tahan karat

GAMPANG kanggo ngumpul

Set-up ing menit

Sendi ngunci bebarengan karo mekanisme tombol snap â Ora ana alat khusus sing dibutuhake


Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands

Hanging Hammock Arc Chair Stands



Hanging Hammock Arc Chair Stands


Hot Tags: Hanging Hammock Arc Kursi Stand, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.