Kursi Hammock Stands


 If sampeyan tuku kanggoHammock Stands YMOUTDOOR®wis akeh jinis opsi manawa kanggo gawe marem shopper pickiest. Kita duwe macem-macem gaya hammock ngadeglan aksesoris, lan yen sampeyan pengin mbatesi pilihan menyang sing luwih spesifik tinimbang filter saiki "Stand Kursi Hammock".YMOUTDOOR®iku panggonan sing paling apik kanggo yen sampeyan lagi looking for ngendi tukuhammockngadeg


 WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable Outdoor products.  



 Wpitik sampeyan lay mudhun ing ahammockutawa nalika lungguh ing kursi ngangkat, sampeyan mlebu negara relaksasi munggah pangkat sing uplifts swasana ati karo saben sway alus.



 Hkursi ammockaja take munggah minangka akeh papan lan bisa digunakake ing jero ruangan uga njaba. Cara paling apik kanggo nyumerepi akursi hammock iku karo ngadeg sing bisa aman terus iki ing Panggonan nalika ing wektu sing padha nggawa karo opsi mobilitas liyane.Kursi Hammock ngadegbisa teka ing Uploaded saka gaya pas karo ngarep sembarang, lanYMOUTDOOR®duwe pilihan akeh pilihan kanggo milih saka Hang lan kita ndhukung layanan adat.




 A kursi hammockbakal nggawa eseman kanggo kulawarga apa wae.Kursi Hammock ngadegsing bisa karo Furnitur siji bisa kurban istirahat padha ing ruang tamu sing siji bakal seneng ing latar mburi. Iki bisa dadi perabot interior lan ruangan sing nyenengake ing omah sing unik, utawa papan istirahat sing apik ing omah liburan utawa ruangan meditasi.


 Hammockkursi ngadegbisa teka ing macem-macem bahan lan ora winates ing pigura logam. Stand kayu bisa dadi alternatif sing kuat lan bisa uga pas karo dekorasi ing njero lan njaba.

 YMOUTDOOR®pabrikanhammockslankursi hammockngadegbakal dadi pas sampurna kanggo sing looking for a fun istirahat upgrade ing ngarep karo Factory Price.

                      

 Hkursi ammock ngadegbisa teka ing gaya kanggo lounging dhewe uga pindho munggah supaya individu bisa santai bebarengan sisih-by-side. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe bocah seneng, utawa kanggo pasangan sing seneng santai bebarengan. A stand kuwat iku cara sing apik kanggo Gunung lorokursi hammockbebarengan lan bisa ngirit papan uga.



 Hkursi ammock ngadegiku kudu kanggo wong-wong sing looking for cara paling apik kanggo Gunung akursi hammockkanthi aman. Mobilitas sing mandiristand hammockndadekke karo opsi liyane kanggo panggonan seko nang lan njaba omah.


Carane nyumerepi akursi hammocknganggo bor?

Langkah 1: Gawe bolongan ukuran sing cocog (adhedhasar ukuran pancing) dadi balok nduwur sirah sing kuwat.
     Step 2: Screw in hammockpancingan dirancang kanggo ndhukung bobot wong.

Langkah 3: Gunakake carabiner utawa simpul kanggo nyepetake mripat kursi menyang pancing.


Carane nyumerepi akursi hammock, ora perlu alat listrik?


Step Siji: Temokake balok sing kuat lan bebas kayata cabang wit sing kuwat utawa pigura arbor sing padhet.
     Step Two: Wrap rope around the beam or branch to secure the kursi hammocksalah siji dening looping tali liwat inghammockmripat lan naleni simpul, utawa nggunakake carabiner ditempelake ing tali lanhammock. Kanggo safety disaranake nggunakake tali sing dirating paling sethithik 1000lbs.



BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo Kutipan saka Hammock dhingklik stand?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144




View as  
 
  • Ngadeg Kursi Hammock sing bisa diatur Dibangun saka baja sing dilapisi bubuk, pigura sing padhet njamin daya tahan lan kekuwatan sing dhuwur, sing bisa nganti 330lbs. Kajaba iku, kita kanthi ati-ati ngrancang nganggo bantalan sikil anti-slip 4 supaya tetep stabil lan nglindhungi lantai saka goresan.Sendhi sing bisa dikunci ngidini sampeyan kanthi bebas nyetel dhuwure. Dhuwur ngadeg bisa diatur saka 77 inch kanggo 93 inch, kang bisa kanggo gawe marem kabutuhan nggunakake beda.

  • Hanging Swing Chair Frame karo x Base digawe saka daya-dilapisi baja kanggo long-last nggunakake, kang nyedhiyani stabil C-jinis ngadeg Lan bubuk-dilapisi baja kang bisa tahan paling kahanan cuaca, supaya sampeyan bisa ninggalake ruangan tanpa kuwatir, Swara dimensi: 83 "dhuwur x 44" jero x 44" basa wentis dawa; bobot 26 mina.

  • Dudukan kursi baja digawe saka baja sing dilapisi bubuk lan finish tahan karat, sing kuwat banget lan awet. Dibangun karo sudhut, 4-legged offset basis kanggo ningkataké pengalaman lounging aman lan stabil tanpa risiko tipping overA 360-derajat puteran carabiner aman nyekeli sampeyan lan kursi nganti 300 kilogram.

Adol paling anyar Kursi Hammock Stands digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Hammock Stands lan kita duwe merek dhewe. Kursi Hammock Stands kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.