Hammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand
  • Hammock Tripod Gantung Kursi StandHammock Tripod Gantung Kursi Stand

Hammock Tripod Gantung Kursi Stand

Apa sampeyan duwe hammock gaya saucer, ayunan kepompong, lounger karo spreader bar, pod swing, utawa kursi tali, paling stands bakal nindakake trick. Produsèn YMOUTDOOR tripod Kursi Gantung Stand iki bisa dadi centerpiece saka latar mburi karo Pabrik Grosir Price. Dirancang kanggo keluwesan bisa ngidini imajinasi sampeyan dadi liar lan dipasangake karo amben gantung, kursi, utawa ayunan sing disenengi. Kajaba iku, kanthi kualitas sing apik banget sing dikarepake, sampeyan ngerti manawa Hammock Tripod Hanging Chair Stand bakal menehi kapercayan kanggo nikmati ing latar mburi, area kolam, utawa malah ing jero ruangan kabeh taun. Sawise dipasangake karo Tripod Stand iki, nggawe pelengkap sampurna kanggo Patio Panjenengan, latar mburi, emper utawa riasan poolside.

Model:Bingkai Kursi Suspensi Tripod Indoor / Outdoor kanggo Kursi Gantung, Swing YMSB002

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Bingkai Kursi Suspensi Tripod Indoor / Outdoor kanggogantung Kursi ,Swing



Katrangan

Whether sampeyan duwe gaya saucerhammock, ayunan kepompong, lounger karo bar spreader,ayunan pod, utawakursi tali, paling stands bakal nindakake trick. produsen YMOUTDOOR iki tripod kualitas dhuwurKursi Gantung Standbisa dadi centerpiece saka latar mburi karo Pabrik Grosir Price. Dirancang kanggo keluwesan bisa ngidini imajinasi sampeyan dadi liar lan dipasangake karo favoritkasur gantung, kursi, utawaayunan. Kajaba iku, kanthi kualitas apik sing dikarepake, sampeyan ngerti manawa Tripod Hammock sing apikKursi Gantung Standbakal menehi kapercayan kanggo seneng ing latar mburi, area blumbang, utawa malah ing jero ruangan kabeh taun long.Once dipasangake karo ikifashion Tripod Stand, Iku ndadekake pelengkap sampurna kanggo Patio Panjenengan, latar mburi, emper utawa riasan poolside.


Spesifikasi

Bahan :Baja Paduan

Ukuran: L168*W190*H222CM
Panganggone: Patio\Taman\Cottage\Plataran
Kapasitas bobot: 200kg
Materi ngadeg: Logam
Packing: Miturut requirment Panjenengan

Logo/Warna: OEM, ODM

Ukuran paket1 pc/90*25*14CM/ctn

NW/G.W: 10/11kg

Pola:  Customized
OEM:  Welcome

Loading qty:1*20GP=875PCS; 1*40GP=1813PCS; 1 * 40HQ = 2000 PCS
Wektu Sampel:  7 days after deatails comnfirmed.
Wektu Pangiriman:  30 days after prepayment received based on the customized sample is confirmed


Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Hammock Tripod Hanging Chair Stand


  1. Konstruksi Baja Padat kanggo daya tahan tahan lama - ndhukung 450lbs (204KG)
  2. Gampang kanggo ngumpul karo desain prasaja lan bagean minimal
  3. Ndhukung Kursi gantung utawa amben kanthi sambungan sing prasaja
  4. Kaki dibunderaké lan totoan klebu njaga tripod ing Panggonan aman


Hammock Tripod Hanging Chair Stand

GAMPANG kanggo ngumpul 

Set-up ing menit - Joints ngunci bebarengan karo mekanisme tombol sworo seru - Ora ana alat khususdibutuhake -

Instalasi Hardware lan Instruksi

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

TETEP

Busana njero ruangan / ruanganStand kursi gantung tripodkanggo fashionKursi Gantung, Swing Kuwat, stabil, lan aman -

Dasar gaya tripod nyedhiyakake keseimbangan lan ruang kanggo mindhahkamar - Ndhukung nganti 330 pound

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

 Indoor / Outdoor fashion Tripod standing hammock kursiBingkai kanggo fashionKursi Gantung, Ayun can be

 gampang dirakit ing asawetara menit tanpa alat. Dadi sampeyan mung butuh wektu kurang lanwektu liyane kanggo seneng

 ingkursi hammock.

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

 Supports virtually any classy kursi gantung, piringhammock, ayunan, kursi kepompong, piring mabur, utawa lounger sing

ukuran pas - Nggawe pusat sing apik kanggo teras, dek utawa pekarangan - Apik kanggo swiveling ing srengenge srengenge,

sayah dening blumbang, utawa lounging cedhak Taman karo panorama

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Paket kalebu:

    High quality Kursi Gantung Tripodkaro rantai gantung S-Hook, hardware perakitan, lan instruksi - Digawesaka bubuk dilapisi

konstruksi baja ing ireng

Hammock Tripod Hanging Chair Stand


Hammock Tripod Hanging Chair Stand

Hot Tags: Hammock Tripod Hanging Chair Stand, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.