Outdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi
  • Air ProOutdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi

Outdoor 3-Seat Emper Swing Glider Kursi

YMOutdoor 3-Seat Porch Swing Glider Kursi Produsen China karo Pabrik Price,Digunakake kanggo sampeyan ngendhokke njobo ing Teras, ing gendheng utawa ing garden.using pigura baja kuwat, awning polyester awet lan lumahing jog bolong breathable. Glider swing sing bisa diatur lan gampang diowahi iki nduweni desain kabeh cuaca kanthi pigura baja sing dibangun kanggo tahan. Sistem miring sing dibangun ngidini sampeyan nyetel kanopi kanthi bebas kanggo mblokir sinar srengenge kanthi gerakan miring nganti 45 derajat. dhukungan teknis.

Model:YM 3-Kursi Adjustable Kerai Outdoor Konversi Kanopi Swing Glider Patio Hammock w/Removable Bantal YMEC004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM Customized 3-Seat Adjustable Sunshade OutdoorNgonversi

KanopiSwingGliderPatio Hammockw/ Bantal sing bisa dicopot


Katrangan

YMOOutdoor 3 KursiEmper Swing Kursi Glider KabProdusen China karo Rega Pabrik,Digunakake kanggo sampeyan ngendhokke njobo ing teras, ing gendheng utawa ing garden.using pigura baja kuwat, awning polyester awet lan lumahing jog bolong breathable. Iki luwes, gampang kanggo ngowahiayunanglider fitur desain kabeh-cuaca karo pigura baja dibangun kanggo tahan. Sistem miring sing dibangun ngidini sampeyan nyetel kanopi kanthi bebas kanggo mblokir sinar srengenge kanthi gerakan miring nganti 45 derajat. dhukungan teknis.


Spesifikasi

Bahan :Baja Paduan

Ukuran: 210x105x170cm, 200x120x167cm
Ukuran tabung besi: 50mm/28mm/16x1mm

Tutup ndhuwur: 180 g poliester anti banyu
Kain tutup: 180G polyester
Kain kursi: 170g polyester & 600D oxford
Ketebalan bantal: 7 cm

Fitur: Awet / Waterproof
Bobot bantalan: 300 Kg
Packing: standar ekspor

Ukuran karton: 150x57x24cm / set
G.W./N.W.: 32Kgs/29Kgs
40HQ jumlahe: 330sets

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab



Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Jinis produk:Emper Swingkaro Ngadeg
Kapasitas lelenggahan:3
Bahan Rangka Luar:logam
Detail Bahan Rangka Luar:baja
Frame Klebu:ya wis
Potongan Klebu:Swing
Canopy Klebu:Ora
Bantal Klebu:ya wis
Warna Bantal:abang
Bantal sing bisa dicopot:ya wis
Bahan sarung bantal:Poliester
Toss Bantal Klebu:Ora
Chain Klebu:Ora
Kapasitas bobot:300kg.
Daya tahan:Tahan UV
Perawatan produk:Produk sing resik nganggo pembersih adhedhasar banyu
Jenis Variasi Alami:Ora Ana Variasi Alami
Supplier Intended and Approved Use:Panganggone omah

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

2-IN-1 ngonversi kursi

A kunci lan sistem release prasaja ngidini jog bench kanggo ngganti menyang flatbed nyaman kanggo jam

reclining lan istirahat

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab


Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab

Outdoor 3-Seat Emper Swing Kursi Glider Kab


Panas Tags: Kursi Glider Swing Glider Outdoor 3 Kursi, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.