Warta Industri

8 Panel Metal Barrier Kennel Pagar Instructions Majelis

2022-10-12

8 Panel LogamPagar Barrier KennelPandhuan Majelis



YMOUTDOORpager petnggawe area tertutup ndhuwur mbukak kanggo pets kanggo muter lan olahraga. Sampeyan bisa nggunakake iki Grosirplaypen petkanggo matesi area olahraga pets utawa misahake pets sing beda.8-panel Playpendesain ngidini kanggo macem-macem konfigurasi wangun kanggo nyukupi kabutuhan, kayata wangun persegi dowo, kothak, utawa octagon. Iku becik kanggo kewan cilik kaya kirik, terwelu, bebek, marmut, terwelu lan kucing, sampurna kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Sampeyan bisa nyetel ing wangun persegi dowo, kothak utawa octagon adhedhasar kabutuhan dhewe.

Kita nampa adat lan welcome inquiry.Please maca instruksi instalasi kasebut kanthi teliti, kanggo njaluk wangun sing dikarepake.





Panel polos x 7 PCS

Panel Gate x1 PC

Batang x 8 PCS

Langkah 1: Pasang panel kosong lan panel gerbang kanthi rod;

Langkah 2:Nyetel panel kanggo nggawe wangun sampurna;


Langkah 3:Lebokake rod menyang lemah kanggo mapan playpen.









  • Miturut panjaluk menyang formulir ing ngisor iki


A

B

C

D