Warta Industri

Instruksi Majelis Kursi Adirondack Lipat

2022-10-14

 Kursi Lipat Adirondack KabPandhuan Majelis

Kita ngutamakake kualitas, umur dawa, lan kepuasan pelanggan sadurunge tindakan liya. Iki dibuktekake kanthi filosofi desain sing unggul ing industri, sumber materi lan metode jaminan kualitas, jaminan paling apik ing kelas lan komitmen kanggo gaweyan, lan uga macem-macem pilihan pesenan sing kasedhiya kanggo sampeyan.


Yen sampeyan tuku perabot ruangan, sampeyan tuku kualitas. Kita fokus ing kualitas lan dekorasi ruangan ruangan kanthi produk sing berkualitas. Pemasok YMOUTDOOR kayu HDPE luwih unggul tinimbang bahan kayu lan plastik, lan cocog kanggo perabot ruangan sampeyan. Kayu kita pancen tahan cuaca, lan ora kaya kayu, ora retak utawa bosok. Kapadhetan lan Teknologi Color-Stay uga ndadekake luwih unggul tinimbang plastik amarga ora bakal luntur utawa pecah ing srengenge. mbuwang wektu karo kulawarga & kanca-kanca, IkiKursi Adirondack Kabnawakake comfort lan gaya kanggo pengalaman sembarang. Mangga strictly tindakake prosedur instalasi kanggo seneng produk lengkap.

Yen sampeyan kudu ndeleng rincian produk, mangga klik

A KURSI 1 PCBBACKRESS1 PC

BARMREST - KIRI1 PCDARMREST - tengen1 PC

EKAKI NGAREP - KIRI1 PC                                                FSAKIL NGAREP - TEngen1 PC

GKANGGO NGAREP1 PC                                                            H KANGGO KURUNG1 PC

IGLIDER2PC

1.6" SCREW 4PCS 2.6" CARRIAGE BOLT 4PCS

1.97" CARRIAGE BOLT 4PCS 1.6" BOLT 2PCS

3.3" CARRIAGE BOLT 2 PCS

LOCK NUT 10PCS WASHER 10PCS 



LANGKAH 1:

Attach armrest kanggo wentis nggunakake 2,6 "bolt kreta, Instal mesin cuci banjur nut. Pasang wentis kanggo jog nggunakake 2,6 "bolt kreta, Instal mesin cuci banjur nut.

Aja kenceng. Baleni kanggo sisih liyane. Lebokake pin baja tahan karat (âAâ),Pin bisa dicopot kanggo lempitan, Tarik pin yen perlu kanggo melu kursi.



LANGKAH 2:

Pasang glider Piece kanggo jog nggunakake 2,6 "bolt kreta, Pasang mesin cuci banjur nut, Aja overighten iku. Pasang brace antarane jog nggunakake 1,6" bolt.





LANGKAH 3:

Tahan sandaran mburi lan pasang 1.97" carriagebolt liwat porosAja kenceng.â Aâ. Angkat lengen sandaran ing posisi lan pasang bolt ing bolongan sing wis dibor.

A Banjur pasang mesin cuci lan kacang. Baleni kanggo sisih liyane. Tahan sandaran mburi lan pasang bolt gerbong 1.97" liwat poros Aja kenceng.

Priksa manawa kanggo masang bolongan sing wis dibor ing sandaran lan armrest. â Bâ pasang baut gerbong 3.3".

Baleni kanggo sisih liyane.

Banjur pasang mesin cuci lan kacang.

Aja kenceng banget.


LANGKAH 4:

Instal nyonggo ngarep, Banjur nginstal 1,6 "screwusing Phillips screwdrive kanggo nyepetake.

Produk pungkasan lempitan munggah kanggo panyimpenan.






ApaKursi Adirondack Kabnyaman
Kursi Adirondack Kabdioptimalake kanggo nyedhiyakake kenyamanan ergonomis. Mulane, mburi kursi sing tajem lan miring. Digabungake karo sandaran tangan sing wiyar lan kursi sing amba lan amba, salah sijine mesthine bakal dadi kursi teras favorit sing kabeh wong pengin seneng.

IngKursi Adirondack Kabpunika tahan
Kita ngrancang lan mbangun produk supaya tahan nganti pirang-pirang generasi, ora mung sawetara taun. Preduli saka jinis kayu utawa bahan alternatif digunakake ing construction saka PanjenenganKursi Adirondack Kabpilihan, ngaso njamin sing bakal weather kabeh saka downpours kanggo angin duraka karo ease. Kanthi reapplying noda utawa nambah dilat cat ing taun teka, sampeyan bisa luwih ngluwihi umur tuku.

Carane ngresiki kursi Adirondack
Kursi Adirondack Kabumume bisa di resiki nganggo sabun lan banyu. Paling apik kanggo nindakake iki sapisan saben minggu utawa luwih kanggo mesthekake perabot ruangan katon apik kaya anyar.





Kepiye caraneKursi Adirondack Kabbobote
Watesan kapasitas bobot kira-kira bakal beda-beda gumantung saka jinisKursi Adirondack Kabsampeyan arep supaya. Klasik Lipat KitaKursi Adirondack Kabproduk, contone, bisa ndhukung nganti 300 mina.