Warta Industri

Inflatable Ottoman Majelis Instructions

2022-10-11

InflatableottomanPandhuan Majelis


njaba ruangandisesuaikanInflatableottomandening YMOUTDOOR. Digawe kanthi awet banget bisa ngatur kain kinerja ruangan kanthi pola multi-werna sing nyenengake, pouf bunder YMUTDOOR nduweni gagang sisih, pipa ganda putih, lan akses zip kanggo cepet ngembang utawa ngempet kanggo panyimpenan. Sampurna kanggo lounging lan gampang mencet menyang layanan minangka lenggahan ekstra Handy utawa meja sisih ing pihak. Tambah pop sambutan saka werna lan gaya modern kanggo dekorasi Patio Taman.Mangga waca pandhuan instalasi kanggo nyegah operasi sing ora bener.






Body liner



  • Ati-ati aja nganggo barang sing landhep:Bukak paket sing ngemot tutup lan inflatable
    liner. Bukak tutupe




  • Selehake liner inflatablemenyang tutup.


Bukak tutup tutup. Pilih adaptor cocok sing
bakal pas karo pompa lan katup. Pasang lan push adaptor menyang
tutup transparan kanggo inflate.

Nutup tutup tutup kanthi kenceng kanggo mesthekake ora ana bocor udara lan
zip tutup.

Nguripake ottoman.





  • Mangga mbayar manungsa waé kanggo operasi deflating lan inflating:                                                                       



 Bukak tutup tutup. Tarik katup kanggo ngeculake hawa

Nutup tutup tutup.





prakara butuh manungsa waé

Priksa manawa sampeyan wis tengah nalika lungguh ingottoman. Yen krasa ora stabil, ngeculake hawa sing sithik nganti krasa nyaman.
Kanggo ndawakake umur ottoman, aja ditinggalake ing srengenge langsung / sinar rembulan nalika ora digunakake. Priksa manawa deflate ingottomanyen ora dienggo kanggo
wektu lengkap lan simpen ing panggonan kang garing. Cahya sinar srengenge lan bahan kimia sing suwe bakal nyepetake alam lan
discoloration irreversible saka tutup.
Anak-anak kudu diiringi wong diwasa kanggo nggunakake produk kasebut.



Operasi perawatan perabot saben dina

WICKER: CLEANING - dilindhungi UV
wicker sintetik ngidini penylametan werna sawise
jam panggunaan ruangan. Selang mati njobo kanggo
reresik gampang. Ngilangke tumpahan cilik kanthi entheng
sabun lan kain lembab.
BANTAL: CLEANING - Ngilangke munggah cilik
tumpahan nganggo sabun sing lembut lan kain lembab.
TOPS MEJA KACA: CLEANING - Gunakake entheng
sabun lan banyu utawa pembersih kaca. Aja nggunakake
bahan abrasive utawa cleanser.
PLASTIK: CLEANING - Ngilangke kuthah cilik
kanthi sabun lembut lan kain lembab.
TOPS WAtu Utawa Keramik - Aja nggunakake
cleansers abrasive atos ing samubarang iki
produk. Kanggo pangopènan saben dina, gunakake udan
kain lan resik cairan alus.
MAINTENANCE - Simpen ing wilayah garing metu saka
unsur, utawa tutup karo tutup Furnitur
nalika ora dienggo.