Warta Industri

PETUNJUK RANGKAPAN KOTAK PLASTIK LUAR BIASA

2022-10-10


njoboDeck Box Plastik KabPEDOMAN MAJLIS


YMOUTDOOR disesuaikankothak dekNyedhiyakake papan panyimpenan sing akeh kanggo barang-barang sing akeh banget kaya alat kebon, bantal gedhe, utawa peralatan kolam renang, mbantu sampeyan njaga ruangan ruangan ruangan tanpa keruwetan lan tansah siap kanggo tamu. Kabeh barang sing didhukung dening OEM lan ODM.Please strictly tindakake pandhuan kanggo assembling ingkothak dek.





APotongan kothak ngarepX1PC                                       B Potongan kothak mburiX1PC


C  Potongan kothak sisihX 2 pc                                                   D    Plat ngisorX 1 pc

E  panutupx1 pc

F Ngawut-awut dheweX 8 PCS                                                                       G   Batang gasX 2 PCS









Apa kothak iki anti banyu?                                                                                                                                                      


A: Iku wis kabentuk karo resin poli anti banyu sing ngalangi rowo lan rusting; bakal njaga tampilan anyar sing mengkilat nganti pirang-pirang taun.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranKotak Dek?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur njobokualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144