Metal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set
  • Air ProMetal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set

Metal Newest 5 Wong Patio Obrolan Set

Set Obrolan Patio berkualitas tinggi populer digunakake ing kumpul kulawarga utawa mung adus srengenge sing apik ing latar mburi, dek utawa kolam renang, Saiki pabrikan YMOUTDOOR Metal paling anyar 5 Set Obrolan Patio didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. njobo gedhe malah luwih, ing YMOUTDOOR, kita nyedhiyani sampeyan karo awet, apik gayane lan Furnitur ruangan nyaman sing bisa tahan test wektu.

Model:YM New 5 Pieces Patio Percakapan Set Outdoor Furniture Set Black Metal Sectional Sofa YMBS018

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM sesing paling anyar5 Piece Patio Obrolan Set njobo

Set Perabot KabBlack logam Sectional Sofa


Katrangan


Kualitas dhuwurSet Obrolan Patiopopuler digunakake ing kumpul kulawarga utawa mung adus srengenge becik ing latar mburi, dek utawa poolsid, Saiki YMOUTDOOR pabrikan Newest logam5 Wong Patio Obrolan Setdidol ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.Kanggo nggawe njobo gedhe malah luwih, ing YMOUTDOOR, kita nyedhiyani sampeyan karo awet, apik gayane lan nyaman Furnitur ruangan sing bisa tahan test wektu.


Spesifikasi


Bahan:rangka baja,1800g katun tegak + bantal ubin 10cm
Dilipat:NO

Ukuran sofa sudut:W810 * D720 * H620 mm

ukuran Ottoman:L770 * W600 * H330 mm

Ukuran meja:L770 * W320 * H550 mm
Kursi beban maksimal:300KG

Tipe Logam:rangka baja,42*14mmï¼25*30mmï36*14mm
Packing Ukuran:
133*77*50cm

G.W./N.W.:53.5/47.5kg                

1X40'HQ: 135 kab

Item Klebu: Tabel; Csofa ngarep; Ottoman
Jumlah Item Klebu:5
Bantal Klebu: Nggih
Toss Bantal Klebu: Nggih
Kapasitas lelenggahan:4

Bahan Rangka Luar Kursi:logam
Jinis Rangka Logam njaba:rangka baja
Bahan Meja:logam

Bahan Top Meja:logam
Ketahanan Frame:Tahan banyu; Mildew Tahan
Supplier Intended lan Approved Gunakake:Panggunaan omah; Panggunaan Non Residential



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set


Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set


  1. Kain kanvas kabeh cuaca
  2. Padding busa kandhel sing nyaman
  3. Dilapisi bubukwajapigura
  4. Tutup sikil plastik ireng tanpa tandha
  5. Bantal sing bisa dicuci nganggo mesin
  6. Majelis dibutuhake
  7. Tipe Produk: Sectional
  8. Tipe Lenggahan: Lenggahan jero
  9. Potongan Klebu: Loro sofa sudhut, loro ottoman, siji meja
  10. Frame Rampung: Powder-dilapisi irengwaja
  11. Bahan Rangka Luar: Logam
  12. Bahan Rangka Dalam:rangka baja

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

]Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Newest logam 5 Wong Patio Obrolan Set

Panas Tags: Set Obrolan Patio Metal 5 Wong Paling Anyar, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.