Patio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group
  • Air ProPatio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group

Patio Furnitur 4 - Wong Aluminium Seating Group

YMOUTDOOR setya nggawe produk furnitur ruangan sing migunani, Desain Patio Furnitur 4 - Grup Kursi Aluminium Wong sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis kanggo nyenengake para pelanggan setia ing saindenging jagad. Gaya elegan saka set teras 4 kursi iki nambah patio utawa latar mburi. Setel obrolan sing nyenengake nambah efek dramatis ing set kasebut, nggawe ruang urip ruangan sing apik lan mewah kanggo sampeyan lan para tamu supaya bisa nikmati kanthi gaya. kanggo kerjasama bisnis.

Model:YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Grup Kursi Aluminium Wong kanthi Bantal YMBS004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

Hammock stand, hammock, kursi ayun, payung teras, kursi lipat, kursi stand, peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal


YMFurnitur Patio Modern Leisure 4 - Wong Aluminium

Lenggahan Group karo Bantal


Bahan:Aluminum, serat stapel 250g + katun 24D + katun datar 300g
Dilipat:NO
Tipe Logam:Aluminium, 19*60*1.2mm; 20*20*1.2mm
Rong kursi:705*1200*550mm
Sofa tunggal:705*660*550mm
Meja kopi:1000*585*450mm
Kursi beban maksimal:Ganda 200KG/ Tunggal 110KG
Packing Ukuran:104,5x56x23cm
G.W./N.W.:26/28KGS

1X40'HQ: 160 set

Item Klebu:Kursi empuk; Tabel; Kursi
Jumlah Item Klebu:4
Kursi empuk:ya wis
Bantal Klebu:ya wis
Toss Bantal Klebu:ya wis
Kapasitas lelenggahan:4

Bahan Rangka Luar Kursi:logam
Jinis Rangka Logam njaba:alumunium
Bahan Meja:logam
Bahan Top Meja:logam
Warna Top Meja:Sampanye
Ketahanan Frame:Tahan banyu; Mildew Tahan
Supplier Intended lan Approved Gunakake:Panggunaan omah; Panggunaan Non Residential


YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal


YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

4 Piece Set kalebu:
1 x kursi
2 x kursi
1 x meja kopi
YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal


YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal


1.Armrest ing dhuwur cocok kanggo ngendhokke lengen lan tangan.

2.Bottom pad anti-slip, nglindhungi lemah utawa lantai, ngeruk tahan.

3. Sampurna kanggo diselehake ing Patio, latar mburi, Taman, pekarangan, kolam renang dek, ruangan lan liya-liyane.

4. Gampang ngumpul adhedhasar instruksi instalasi.

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal


IngKD 4 - Wong Aluminium Seating Group karo Bantalkanggo latar mburi, Poolside kasusun saka sofa,

loro armchairs lan meja.

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

Bobot kurang saka pesawat mbantu yen Lounge kudu diselehake beda.

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal

YM Modern Leisure Garden Patio Furniture 4 - Person alumunium Lenggahan Group karo Bantal




Panas Tags: Patio Furniture 4 - Grup Kursi Aluminium Wong, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.