Portable Folding Camping Kursi Goyang
  • Air ProPortable Folding Camping Kursi Goyang
  • Air ProPortable Folding Camping Kursi Goyang
  • Air ProPortable Folding Camping Kursi Goyang
  • Air ProPortable Folding Camping Kursi Goyang
  • Air ProPortable Folding Camping Kursi Goyang
  • Air ProPortable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Kursi Goyang Portabel Lipat Portabel sing populer digunakake ing kemah ruangan ï¼Desain kursi ergonomis menehi pengalaman kursi sing optimal. Jaring kursi sing ambegan ndadekake sampeyan kepenak nalika musim panas. Heavy Duty lan Awet, kapasitas mbukak nganti 330 pounds.Breathable jog net ndadekke comfort .Saiki YMOUTDOOR produsen paling Camping Kursi Goyang for sale ing rega murah, layanan banget lan technical support.we sing kuwat kekuatan Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Model:YM Portabel Luar Ruangan Lipat Camping Goyang Ayunan Keluarga Hammock Kursi Ultralight Leisure Kursi untuk Camping Memancing Piknik YMFC002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM China Portable Outdoor Folding Camping Goyang Swinging

kulawargaKursi Hammock Kursi Santai UltralightkanggoCamping Fishing

Piknik


Katrangan 


Kursi Goyang Portabel Lipat Portabel sing populer digunakake ingcamping njabaï¼Desain kursi ergonomis menehi pengalaman kursi sing optimal. Jaring kursi sing ambegan ndadekake sampeyan kepenak nalika musim panas. Heavy Duty lan Awet, kapasitas muat nganti 330 pounds.Breathable jog net ndadekke comfort .Saiki YMOUTDOOR produsen Camping paling apikKursi Goyangfor sale ing rega murah, layanan banget lan technical support.we kuwat kuwat Duwe peralatan majeng lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.


Spesifikasi

warna:Biru

Ukuran Lipat Ukuran 67x17x20cm
Ukuran Unfold 100x98x64CM
Bahan:6061 Aluminium Alloy + Nylon
Ketebalan Rod: 3mm, 2.1mm
Diameter Rod: Tengah: 25mm / Liyane: 22mm
Bobot: 3KG
Max Beban Bearing: 150KG

Ukuran Paket: 70*32*46 CM/4 PCS
G.W: 13 KGS
NW: 12 KGS

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang\

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang


  1. Digawe saka kain nilon intensitas dhuwur, tahan luh lan tahan nyandhang.
  2. Braket paduan aluminium padhet, nyedhiyakake kapasitas tahan beban sing kuat nganti 150kg / 330lb.
  3. Bantal mburi sing bisa dicopot kanthi pita pengikat adesif, gampang dipasang lan dicopot.
  4. Backrest luwes gampang kanggo nyetel dhuwur, nyaman lan dipercaya.
  5. Ukuran sing kompak lan entheng, trep kanggo digawa lan disimpen kanthi tas mawa.
  6. Kanthong sisih trep kanggo nampa sawetara kabutuhan cilik, kayata telpon, botol banyu.
  7. Aksesori sing apik kanggo kemah, mancing, piknik lan kegiatan ruangan liyane, supaya sampeyan seneng wektu luang.


Portable Folding Camping Kursi Goyang


Kualitas dhuwur

Gunakake aluminium kelas pesawat kualitas dhuwur dirancang kanggo lentur nalika sampeyan ngayun, mbosenke suspending

sampeyan ing udhara kanggo pengalaman lungguh tanggung anyar. fashion ChinaKursi Campingiku sturdier saka paling camp

kursi, nanging isih ngemas kanthi cepet lan kompak.


Portable Folding Camping Kursi Goyang


Fitur auto-reclining

Kanggo nemokake sudut lungguh sing sampurna mung kanthi miring lan ngowahi bobot awak.


Portable Folding Camping Kursi Goyang


Desain

Wadhah cangkir tanpa tumpahan sing terintegrasi njaga omben-omben sampeyan cedhak, lan kanthong panyimpenan ukurane kanggo

tablet,

tombol utawa buku favorit.
A geometri anyar equates menyang tengah ngisor gravitasi kanggo lengkap Pas sawetara- Lan ora kayaCustomizedgoyang

kursi,sampeyan bisa ngayun ing permukaan apa wae, sanajan pasir, utawa lemah sing ora rata.



Portable Folding Camping Kursi Goyang


Kursi lipat

Sawise dilipat, ukurane cilik lan bobote entheng. Gampang dilebokake ing koper empuk kanthi panyimpenan internal

tas kanggo gampang digawa.


Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang

Portable Folding Camping Kursi Goyang


alt=


Panas Tags: Kursi Goyang Camping Lipat Portabel, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.