Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab
  • Air ProKursi Lipat Plastik Adirondack Kab
  • Air ProKursi Lipat Plastik Adirondack Kab
  • Air ProKursi Lipat Plastik Adirondack Kab
  • Air ProKursi Lipat Plastik Adirondack Kab
  • Air ProKursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Adirondack Klasik kualitas dhuwur populer digunakake ing Patio Deck Garden, Backyard & Lawn Furnitureï¼Saiki YMOUTDOOR produsen Kursi Adirondack Lipat Plastik paling apik kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngramu pigmen karo inhibitor UV lan antioksidan. Kursi digawe saka HDPE lan nduweni resistensi UV sing kuat sing dirancang supaya bisa dilipat lan ditumpuk kanggo menehi pilihan panyimpenan luwih akeh. Lan kursi sing dilipat utawa ditumpuk ora bakal akeh banget.

Model:YM All Weather Outdoor Fire Pit Seating Plastik Lipat Kursi Adirondack Plastik Resin Deck Kursi, untuk Taman, Halaman Belakang & Lawn Furniture YMAC008

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YM Selaras Kabeh CuacaOutdoor Pit Pit Seating Plastik Folding

AdirondackKursiKursi Deck Resin Plastik Kab, kanggo Taman, Latar mburi &

Lawn Furniture


Katrangan


Klasik kualitas dhuwurKursi Adirondack Kabpopuler digunakake ing Patio Deck Garden, Backyard & Lawn Furnitureï¼Saiki YMOUTDOOR produsen paling apikKursi Lipat Plastik Adirondack Kabdidol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngramu pigmen karo inhibitor UV lan antioksidan.Kursi adirondackdigawe saka HDPE lan nduweni resistensi UV sing kuat sing dirancang supaya bisa dilipat lan ditumpuk kanggo menehi pilihan panyimpenan luwih akeh. Lan kursi sing dilipat utawa ditumpuk ora bakal akeh banget.


Spesifikasi

Ukuran produk: 90x75x80 cm
Bahan: Plastik, HDPE

Footrest: 570x155x520mm
Werna: Grey / Coklat / Ijo peteng / Abang / Disesuaikan
Kapadhetan: 0,6-0,65 g / cg
Tipe lumahing: Gamelan / Embossed / Sanding

Kapasitas bobot: 150kg
Bobot: 18.5kg
Fitur: Desain Sandaran Lengkung Ergonomis, Tahan Cuaca, Tahan Angin, Gampang Dirawat, Anti banyu / Anti-UV / Ramah Lingkungan

Gaya: Desain Slatted Adirondack Klasik

Ukuran karton: 125x63x13cm / 1 pcs

G.W:20KGS

Tahan cuaca: Ya
Perkiraan Wektu kanggo Nglumpukake: 15-20 min
Maintenance: pangopènan kurang; Gampang kanggo ngresiki
Gaya: Kursi Lipat Adirondack
Rincian kemasan: tas gelembung, busa, karton

Pola: Customized
Warna/Logo: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



YM All Weather Outdoor Fire Pit Seating Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab Kursi Deck Resin Plastik Kab,for Garden, Backyard & Lawn Furniture

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab


  1. Bahan HDPE sing tahan cuaca kanthi tekstur gandum ora bakal pecah, retak, pecah, kulit, utawa bosok
  2. Gampang kanggo nyimpen, lempitan warata kanggo transportasi lan panyimpenan gampang
  3. Kursi sloping santai kanthi sandaran tangan sing amba
  4. Ekstra dhuwur reclined penggemar bali slat bali
  5. Ruang sing cukup ing antarane lengen kanggo nampung akeh jinis awak
  6. Apik kanggo teras, teras, lan ruangan ruangan liyane
  7. Majelis dibutuhake


Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kursi Lipat Plastik Adirondack Kab

Kanthi gaya langgeng, KlasikKursi Adirondack Kabminangka tambahan sing sampurna kanggo teras, teras, utawa latar mburi.

Mbalik maneh, santai menyang kursi sing kontur sing nyaman, lan yakin, ora kaya perabotan kayu alami.


Panas Tags: Kursi Adirondack Lipat Plastik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.