Outdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub
  • Air ProOutdoor Single Layer Camping Tarub

Outdoor Single Layer Camping Tarub

Seneng YMOUTDOOR produsen camping dome tarub seneng! Outdoor Single Layer Camping Tent digawe saka 180T salaka-dilapisi polyester, kang breathable, luh-tahan, lan UV-bukti. Kangge, lantai nggunakake oxford nilon kuwat lan anti banyu. Kutub serat kaca nduweni kekuatan dhuwur nalika tetep entheng. Lan bisa dikempalken menyang tas portabel klebu kanggo ease saka transportasi for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.For akhir minggu camping utawa petualangan outdoor, tarub iki mesthi pilihan apik.

Model:YM Outdoor Single Layer Camping Tenda Portable Tenda Anti-UV Coating untuk Memancing Pantai YMCT008

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



YMOutdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabAnti-UV

Coating kanggo Beach Fishing


Katrangan

Seneng produsen YMOUTDOORcamping kubah tarubseneng! Lapisan Tunggal OutdoorTenda Campingdigawe saka 180T salaka-dilapisi poliester, kang breathable, luh-tahan, lan UV-bukti. Kangge, lantai nggunakake oxford nilon kuwat lan anti banyu. Kutub serat kaca nduweni kekuatan dhuwur nalika tetep entheng. Lan bisa dikempalken menyang tas portabel klebu kanggo ease saka transportasi for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.For akhir minggu camping utawa petualangan outdoor, ikitarubiku mesthi pilihan gedhe.


Spesifikasi

Kain: Kain Oxford & Serat Kaca
Wilayah: 3

Gaya Tenda: Tipe Bracing Diagonal
Mangsa: Tenda Telung Mangsa
Dianggo: Kegiatan njobo
Aplikasi: Perjalanan Luar Ruangan Hiking Camping
ukuran:200*150*110cm
Ukuran Lipat: 64X13X12CM

Warna: Biru / Ijo (opsional)
Kain: 170T perak dilapisi polyester taffeta
Lembar lemah: kain Oxford
Tiang tenda: tiang fiberglass 7mm
Ukuran sing ora dilipat: 220 X 120 X 120cm / 7,2 X 3,9 X 3,9 ft
Ukuran Paket: 58x7x7 cm/22.8x2.8x2.8in
Bobot total: 925g / 2lb

Daftar Paket:
1*Tarub
1 * atap Shield
1 * tas panyimpenan
1 * Set Pole Tenda
4 * Stake (karo kantong dikemas)

Logo: Logo Kustomisasi

Sample Time: 7 dina sawise deails comnfirmed.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel khusus dikonfirmasi

Outdoor Single Layer CustomizedTenda Camping Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

Fitur:
Kain poliester tahan banyu njaba lan kutub fiberglass sing kuat kanggo daya tahan.
Lapisan perak tahan banyu, nglindhungi sampeyan saka lampu sing mbebayani.
Atap bolong nyedhiyakake ventilasi lan gampang dideleng kanggo pengawasan.
Zippers rong arah, gampang diakses lan metu.
Lawang bolong alus sing bisa dihirup njaga sampeyan saka sawetara serangga.
Perisai atap ndhuwur kanthi gesper kanggo perlindungan srengenge lan udan cahya, gampang dicopot lan dipasang.
Nyetel munggah ing menit kanggo njero ruangan lan ruangan fun.
Tas gawan kalebu, trep kanggo nyimpen lan nggawa.

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai


  1. Kain poliester tahan banyu njaba lan kutub fiberglass sing kuat kanggo daya tahan.
  2. Lapisan perak tahan banyu, nglindhungi sampeyan saka lampu sing mbebayani.
  3. Atap bolong nyedhiyakake ventilasi lan gampang dideleng kanggo pengawasan.
  4. Zippers rong arah, gampang diakses lan metu.
  5. Lawang bolong alus sing bisa dihirup njaga sampeyan saka sawetara serangga.


YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai

YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai


YM Outdoor Single Layer Camping Tarub Tenda Portable KabLapisan Anti-UV kanggo Mancing Pantai




Panas Tags: Outdoor Single Layer Camping Tenda, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.