Gorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible
  • Air ProGorobag Gorobag Pantai Collapsible

Gorobag Gorobag Pantai Collapsible

YMOUTDOOR desain anyar High Quality struktur baja tugas abot Outdoor Collapsible Beach Wagon Cart Produsen China karo Pabrik Price.allows sampeyan kanggo mbukak nganti 225lbs ing lemah warata 150lbs ing wedhi.Cepet Lipat lan Panyimpenan,Roda Gedhe Puteran,Ngatur Adjustable,Ideal kanggo acara olahraga , sesuai karo ISO Standard .konser njaba ruangan, gardening, lan lelungan menyang pantai, kabeh-terrain pantai sarana wagon tenan iki jumlah tanpa wates saka nggunakake.

Model:YM Utility Collapsible Beach Wagon Cart, Outdoor Heavy Duty Folding Cart kanthi Roda Gedhe & Pegangan sing Bisa Dilaras kanggo Taman, Pantai, Camping lan Piknik YMCC006

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM KustomisasiUtilitas Collapsible Beach Wagon Cart, Luar ruangan

Advancede HeavyKréta Lipat Tugaskaro Gembong Gedhe & Luwes

nanganikanggo Taman, pantai, Camping lan piknik


Katrangan

YMOUTDOOR desain anyar High Quality struktur baja tugas abot Outdoor CollapsibleGerobak PantaiProdusen China karo Pabrik Price.allows sampeyan kanggo mbukak nganti 225lbs ing lemah warata 150lbs ing wedhi.Cepet Lipat lan Panyimpenan,Roda Gedhe Rotating,Gantangan luwes,Ideal kanggo acara olahraga, sesuai karo ISO Standard .konser outdoor, gardening, lan lelungan menyang pantai, kabeh-terrain ikigerbong sarana pantaitenan wis jumlah tanpa wates saka nggunakake.


Spesifikasi

Bahan Rangka:logam

Dimensi sakabèhé: 100x55x44cm
Ukuran rodaUkuran: 25,4 x 25,40 x 7,62 cm

Ukuran lipat: 69*38*25cm
Dawane gagang:82 cm
Bobot: 13KGS
Beban maksimal: 100KGS
Bahan: rangka baja dan ban karet

Ukuran karton: 64x43x24cm

NW/G.W: 12/13KGS

Logo/Warna: OEM, ODM

Logo:Logo Custom Ditrima
Fitur:Gampang Dirakit / Gampang Diresiki

OEM:Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian comnfirmed.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawarangerobak pantai?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels


Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels

Outdoor Collapsible Gerobak Pantaiwith Large Wheels



Panas Tags: Kréta Gerobak Pantai sing Bisa Dilipat, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.