8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo
  • Air Pro8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo

8' x 5' BBQ Patio Kanopi Hardtop Gazebo

Kualitas tinggi 8 'x 5' BBQ Patio Canopy Hardtop Gazebo populer digunakake ing pilihan sing apik kanggo pesta panggunaan omah utawa komersial, acara latar mburi ruangan, pekarangan, dek ruangan, taman, teras, utawa cedhak kolam, panggangan, utawa pit BBQ. lan pihak, etc.Now YMOUTDOOR Produsèn BBQ Gazebo paling apik for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.I looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan!

Model:8' x 5' Teras BBQ Kanopi Gazebo Hardtop karo Atap Polikarbonat Interlaced YMBG001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kanopi Teras BBQ 8'x5'GazeboHardtop karo Interlaced

Atap Polikarbonat Kab



Katrangan

Kualitas dhuwur 8'x5'BBQ Patio Kanopi HardtopGazebopopuler digunakake ing pilihan apik kanggo ngarep utawa komersial nggunakake-pesta, acara latar mburi ruangan ruangan, pekarangan, dek ruangan, Taman, Patio, utawa cedhak blumbang, Panggangan, utawa pit BBQ lan katelu, etc.Saiki YMOUTDOOR pabrikan paling apik.Gazebo BBQ Kabfor sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.I looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan!


Spesifikasi


Bahan: Baja, PC
Warna : Coklat, Abu Tua

Sakabèhé ukuran:94.5" L x 59.5" W x 90.5" H/240X150X230CM
Dhuwur Eaves: 59.75"/152CM
Ukuran Rak Loro Sisi: 53.25" L x 13.5" W/135X34CM
Dukungan Pole Spacing: 6.9'/210CM, 4.9'/149CM
Kapasitas bobot: 11 lbs/5KGS (Saben Rak)

Beam: 18 x 18 mm
Tabung ndhuwur: 15 x 15 mm

Ukuran paketUkuran : 240 X 60 X 24 cm
Bobot reged: 35.000 kg
Jinis Paket: kothak karton ekspor

MOQ: 300 pcs

Logo: Cetak Logo Kustom

Mangga klik kene kanggotutorial instalasi produk




Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

alt=

alt=


  1. Konstruksi baja tugas berat
  2. Ultraviolet Defend & Water-Block Ndhuwur
  3. Tabel Sisih Wide
  4. Gampang kanggo ngumpul
  5. Tim Layanan Profesional

Kanopi Patio BBQ 8'x5' ikiGazeboHardtop karo Interlaced Atap Polikarbonat Kab iku pilihan apik kanggo

pesta panggunaan omah utawa komersial, acara latar mburi ruangan, pekarangan,njaba ruangandek, taman, teras, utawa cedhak a

blumbang, Panggangan, utawa pit BBQ lan katelu, etc.




8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo


  1. Atap papan polikarbonat yaiku - lan tahan udan kanggo digunakake ing njaba
  2. Lapisan ndhuwur lan ngisor sing disambungake ing atap digawe kanggo sirkulasi udara sing luwih apik
  3. Loro rak sisih lan cagak gantung kanggo nyelehake piranti utawa panganan
  4. Bahan papan baja lan polikarbonat awet lan kuwat
  5. Majelis dibutuhake


8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo


Kanopi Teras BBQ 8'x5'GazeboHardtop kanthi Atap Polikarbonat Interlaced nganggo baja berkualitas tinggi

minangka pigura fitur kabeh Tarub Panggangan stabilitas banget. Tambahanfootplate karo kuku lemah kanggo nambah ekstra

kekuwatan. Kanopi Patio BBQ 8 'x 5' kabehGazeboHardtop karo Interlaced Atap Polikarbonat Kab bisa tahan

kacepetan angin nganti 12 km/j.


8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo


Ukuran 8'x5' disesuaikanKanopi Teras BBQGazebo Hardtop karo Interlaced Atap Polikarbonat Kab nglengkapi loro rak trep

ing sisih loro pigura sing menehi papan kanggo nyelehake panganan,aksesoris ngombe, cutlery, utawa panggangan nalika nggarap

ngisor canopy.

Kabeh struktur fashion 8'x5'Kanopi Teras BBQGazeboHardtop karo Interlaced Polycarbonate gendheng punika

ditutupi dening lapisan wêdakakêna plastik kang fitur karakteristik apik kanggo mbelateyeng lan goresan, fleksibel

ditrapake kanggo dek, Taman utawa pekarangan, katon morden lan kualitas luar biasa nawakake papan perlindungan sing apik kanggo ruangan ruangan

kegiatan.




8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

Atap kanopi gazebo kanthi ventilasi ganda kanthi radian elegan nggawe ukuran 8'x 5'.Patio BBQ

Gazebo Kanopi KabHardtop karo Interlaced Atap Polikarbonat Kabmore ayu,lan uga bisa nyedhiyakake luwih apik

resistance kanggo angin gedhe. Hardtop sakagazebongalangi 99% sinar Ultraviolet sing mbebayani,nyaring ing

cahya srengenge minangka cahya.

8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo


8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo


8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

8' x 5' BBQ Patio Kanopi HardtopGazebo

Panas Tags: 8' x 5' BBQ Patio Canopy Hardtop Gazebo, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.