3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set
  • Air Pro3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set
  • Air Pro3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set
  • Air Pro3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set
  • Air Pro3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set
  • Air Pro3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set
  • Air Pro3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set

3 pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set

Desain anyar 3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set yaiku YMOUTDOOR Kanggo paling njero ruangan ruangan lan ruangan. Bistro set for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.Cleverly dirancang kursi lan meja bisa gampang lempitan nalika ora dienggo, ngirit papan urip ing omah.

Model:YM Outdoor 3 Piece Folding Steel Fram Plastik Kayu Patio Furniture Sets YMBS002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YM Luar3 Piece Lempitan Steel Fram Plastik Kayu Patio


Set Perabot


Katrangan


Desain anyar 3pcs Patio Kayu PlastikBistro Furniture Setyaiku YMOUTDOOR Kanggo paling njero ruangan ruangan lan ruangan.Bistro setdidol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kursi lan meja sing dirancang kanthi apik bisa gampang dilipat nalika ora digunakake, ngirit ruang urip ing omah.


Spesifikasi


Bahan
: Baja dilapisi bubuk


Ukuran Kursi:60X47X84.5cm

Ukuran meja: 60x60x72cm

Max beban kursi: 140KG

Panganggone tartamtu: Meja Kursi Pantai, Kursi Luar Ruangan, Set Meja Kursi Pancing, Perabot Rekreasi Luar Ruangan,Meja Kursi Lipat Lantai
Panggunaan Umum: Furnitur njaba
Gaya Desain: Modern
Bahan: kayu plastik
Dilipat: Nggih
warna: Kelabu peteng
Packing: Loro Karton (siji karton: siji Meja; siji karton: Loro Kursi)
Bahan Rangka: Rangka Baja dengan Powder Coated
Bobot: siji kursi: 5.9kgs siji Tabel: 7.7kgs
Paket kalebu:2 kursi, 1 meja
Majelis dibutuhake:Ora
Packing:1 set/ctn, 62x24x103 cm
Set:1 meja + 2 kursi
NW/G/.W:19.5/21KGS
Majelis dibutuhake:Ora
Wangun:persegi dowo
Logo/Warna:OEM, ODM




Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set


3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

LENGKAP

Iku bisa dilipat kanggo digunakake supaya saben sampeyan ora pengin nggunakake, mung melu munggah. IngCinaprabot patio bistro

nyetelpunikacukup ngirit papan lan gampang kanggo panyimpenan


BAHAN BERKUALITAS

The Customizedkursi bistro lan meja setdigawe saka plastik kualitas dhuwur. Dadi, iki kedap banyu sanajan ing njero ruangan

utawa njobo


KAPASITAS bobot dhuwur

Kita selarasnyetelbistroruangan ruangan bisa nampung nganti 300 lbs saengga cocog kanggo macem-macem jinis awak. Malah sawise a

nggunakake dangu,iku isih bakal nindakake apik


Ora perlu ngumpul

Sawise sampeyan mbukak kothak, sampeyan bisa langsung nggunakake. Ora ana perakitan sing dibutuhake, sing bakal nylametake sampeyan

akeh wektu


NANDENG

Busananyetelbistro3 lembar ruangan katon apik gayane, saengga ora mung migunani kanggo panggunaan saben dina, nanging uga a

sempurnodekorasi kanggo omah sampeyan

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set

3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set


Panas Tags: 3pcs Plastik Kayu Patio Bistro Furniture Set, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.